Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hozzám hasonlóan kidobnátok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hozzám hasonlóan kidobnátok a pasitokat,ha rájönnétek,hogy az alapvető higiéniai dolgokat sem tartja be,és emiatt mások előtt is beégtek?

Figyelt kérdés
A szakítást fontolgatom,mert tele a hócipőm a rendetlenségével,és azzal is ha szólni merek,hogy csipás, vagy bármilyen undort keltő dolog van rajta. Ami más embernek tök alap,és napi rutinhoz tartozik,ő azért ki van akadva teljesen,és vérig sértődik,ha szólni merek bármiért. (rossz lehelet, miért felemás zoknit vesz fel,koszos farmer és még sorolhatnám). Fiatalember,és egyáltalán nem is ad magára, nagyon elegem lett belőle. Szóltam már dolgokért rengetegszer,nem változtatott,és nehezére esik tisztán tartani magát. Még fürödni sem képes normálisan,ilyen emberrel nem tudok mit kezdeni.Szerintetek aljas vagyok,amiért ezért szakítok,és kidobom? Egy darabig kb 2-3 napig próbál adni magára,utána tojik bele,és kezdődik előröl a szitu. Belefáradtam.
tegnap 16:45
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Biztos, hogy nem lennék együtt ilyen igénytelen férfival. Az ismeredési időszak alatt nem derültek ki ezek?
tegnap 16:47
 2/10 A kérdező kommentje:
Sajnos nem volt idő kitapasztalni,mert menekültem otthonról. Most, az együttélés alatt derült ki,hogy milyen.
tegnap 16:49
 3/10 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem az alapvető higénia az alap. Most ha lenne gyereketek, akkor azért betegedjen meg folyton, mert nem tiszta kézzel nyúl hozzá? Mert hozzáér a koszos ruháival? Az, hogy csipás, alapnak kéne lennie, hogy kiszedi, rossz lehellet? Fogmosás+szájvíz. Az igénytelenség netovábbja. Menjen. Nem te vagy a rossz.
tegnap 16:49
 4/10 Noren1989 ***** válasza:
68%
De nála lakni végülis nem gáz, igaze?
tegnap 16:56
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne aljasság az, ha nem vagy hajlandó büdös koszos emberrel csókolózni, szexelni? :D Én ilyennel össze se jönnék. Minden nap fürdök, napi 2-3x mosok fogat, rendszeresen járok fogászatra is, szőrtelenítek, ápolom a bőrömet, sportolok, használok dezodort, parfümöt, ugyanezt a szintet vártam el a pasijaimtól is mindig.
tegnap 16:56
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
basszus ma vettem észre én is hogy felemás zokni van rajtam egy árnyalattal világosabb az egyik, persze csak itthon, de a többi dolog tényleg gáz
tegnap 16:57
 7/10 anonim ***** válasza:
0%
Erdemes lenne tudni milyen traumak vezethettek ide nala.. egy agyturkasz segithetne rajta.
tegnap 17:10
 8/10 anonim ***** válasza:
88%
Össze se jöttem volna vele. Hogy van hozzá gusztusod?
tegnap 17:31
 9/10 anonim ***** válasza:
55%
8. úgy, hogy nem akar az utcán aludni a hidegben
tegnap 18:37
 10/10 anonim ***** válasza:
70%
Te jöttél össze vele, nem mi... nyilván az ismerkedési szakaszban kell megismerni a másik öltözködését, higiéniai szokásait... Nem kell rögtön odacuccolni valakihez.
tegnap 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!