Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Működhet egy olyan kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Működhet egy olyan kapcsolat hosszútávon, ahol az egyik fél alapvetően vidám, élettelteli másik fél meg ennek az ellenkezője?

Figyelt kérdés
Magával ránthatja a negatív fél a másikat?
tegnapelőtt 15:31
 1/7 anonim ***** válasza:
60%
Sztem nem. Mit kap a vidám? Energialeszívást?
tegnapelőtt 15:32
 2/7 anonim ***** válasza:
78%
Lejet pont a vidám az energiavámpír.
tegnapelőtt 15:42
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Számomra az állandóan "vidám" lenne a negatív fél és az energiavámpír. Nem működne vele párkapcsolat. Pláne ha nem is engedné, hogy megéljem az életnek azokat a nehezebb pillanatait, amin az ember nem vigyorog, mint a tejbetök. Hogy néha lehessek elmélkedő, szomorkás stb.

Van az a mondás, hogy ne hagyd, hogy a világ megváltoztassa a mosolyod. Én ezt hülyeségnek tartom, senki sem különálló sziget, hatással lehetnek ránk negatív dolgok a külvilágból, engedni kell ezeket az érzéseket is, át kell tudni élni és utána felülemelkedni rajta. A juszt is vidám vagyok később visszaüt. Én nem tudtam ilyen emberrel együtt élni, de nem is igazán érdekelte mások lelkivilága, felszínes volt, a külvilágnak akart mindent mutatni, belül nem tudott semmit úgy igazán megélni. Nem passzoltunk.

tegnapelőtt 17:29
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha az ember szemelyisegileg ilyen letort negativ az nem jo , ha csak pont olyan szakaszban van az eleteben az mas. A kapcsolat lenyege nem az hogy harcoljon egymassal a ket fel , annak semmi ertelme.
tegnapelőtt 17:50
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Hosszútávon nem fog működni. Ha nagyon eltérő 2 ember dinamikája, nem lesz harmonikus a kapcsolat. És kinek mi a negatív. Együtt élés során nyugodtnak negatív lesz a pattogós, hangosnak negatív lesz a csendes stb.
tegnapelőtt 18:25
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Semmilyen olyan kapcsolat nem működik, ahol nagy az ellentét.

Az a mondás, hogy az ellentétek vonzzák egymást, bullshit. Illetve vonzani vonzhatja, csak nem fogja megtartani.

Egy korán kelő meg egy későn kelő vonzhatja egymást, de rövid időn belül konfliktusforrás lesz.

Mert aki korán kel az már 8 órára kész akarna lenni a bevásárlással, és nem érti hogy lehet 9-ig aludni, a későn kelő nem érti hogy lehet egyáltalán reggel 9-kor bármit is csinálni, amikor ő akkor fordul át a másik oldalára.

Amíg tart a rózsaszín köd ez még elmegy, utána nem.

És ez még egy nagy lóf.sz, csak egy egyszerű alvási rutin.

tegnapelőtt 20:51
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem fog működni. Ez nem magával rántás, irritálni fogja őket a másik fél ellentétes viselkedése.
tegnapelőtt 23:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!