Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Komolytalan, ha 1 év múlva...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komolytalan, ha 1 év múlva sem merült fel az összeköltözés?

Figyelt kérdés

Kicsivel több, mint 1 éve vagyunk együtt a párommal. Én még otthon lakom, sajnos a fizetésemből nem tudnék albérletet fenntartani+nem látom értelmét. Neki van egy több szobás családi háza. Minden nap találkozunk, de heti 3-4-szer vagyok nála. Külön városban lakunk, de egy városban dolgozunk, így reggel együtt jövünk. Nekem már nagyon kényelmetlen ez a jövés-menés és hogy ide-oda cipelem a ruháimat a táskámban, mintha egy bőrönddel járkálnék állandóan.

Eddig sosem merült fel az összeköltözés, pedig szerintem 1 év után nem lenne korai. Még egyikünk sem élt tartósan együtt senkivel. Akkor most ne is várjak semmi komolyat ettől a kapcsolattól? Én már szeretnék elköltözni otthonról és közös életet vele.

28/N és 35/F vagyunk.

jan. 14. 15:51
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
34%
Ha 35 évesen még soha nem élt együtt tartósan senkivel, már nem is fog! Ekkorra kialakulnak a megszokások és rigolyák, ezen már nagyon kevesen tudnak változtatni, gyakorlatilag minden idegesítené.
jan. 14. 17:54
 22/37 anonim ***** válasza:
90%
Volt egy párom, akinél ugyanígy nagyon sokat voltunk (ő kapott egy lakást a szüleitől, én még otthon laktam). Idővel egyre több cuccom volt már nála, mert én is untam hurcibálni mindent. Emlékszem, egyik nap fogat mosott és ránézett a fürdőszobai asztalra, ahol ugye kint voltak a pipere cuccaim. Erre kiszólt nekem, hogy "basszus, mi együtt élünk". Én meg "basszus, tényleg". Röhögtünk egy jót és onnantól "hivatalosan" is együtt éltünk. Ekkor kb. fél éve voltunk egy pár. De nálam amúgy is ez volt az az időintervallum, mikor eljutottunk az összeköltözésig. Nyilván semmi gond nincs azzal, ha 1 év után még korainak tartja valaki, de azért az gond, hogy szóba sem jött eddig.
jan. 14. 17:56
 23/37 anonim ***** válasza:
63%

#10 te valoszínű egy megkeseredett senki vagy,akinek èletèben nem volt párkapcsolata.

Amugy mi 10 ève vagyunk együtt,fèl èv után költöztünk össze,lett kèt gyerek.Èn hozzá költöztem,a szülei házában èlt,a szülei meghaltak.

Azt eladtuk,testvèrei közt elosztották a pènzt.Vettünk saját házat ,ami közös nèven van.Ha össze jon az össze költözès,neked is erre kell törekedni,hogy közös házatok legyen,mert ugy jársz mint barátnőm.A fèrje mindig vissza kiabálja,hogy neki ott kuss minden az övè.Ennek ellenère szult neki 3gyereket ,de akar 4.et.🤷🤦

jan. 14. 18:33
 24/37 anonim ***** válasza:
34%

21

Látom, elvakít téged a nők lenézése, ezért alapból feltételezted, hogy a csaj él otthon, de ez a kérdés már volt nem is olyan régen. A pasi él a szüleivel és a nőnnek van saját háza.

A pasi már rég be szeretett volna cuccolni a nőhöz, ami azért elég korai lett volna.

jan. 14. 18:54
 25/37 anonim ***** válasza:
56%
Szerintem ennyi idősen elég gáz, ha egy éven belül nem történik meg az összeköltözés. Komolytalan így a kapcsolat.
jan. 15. 00:08
 26/37 anonim ***** válasza:
77%
Te vagy vele, te tudod, hogy mennyire ragaszkodik a privát teréhez, mennyire igényli az énidőt, nélküled. Lehet, neki így kényelmes, és ezen nem is kíván változtatni, neki ennyi elég a párkapcsolatosdiból, és ő van a jobb pozícióban. Szerintem egyszerűen kérdezd meg tőle, hogy mit gondol a dologról, a jövőtökről, de ne úgy, hogy "szeretnél már otthonról elköltözni, de nincs rá pénzed", mert egy csóri élősködőt senki nem akar magára szabadítani...
jan. 15. 06:45
 27/37 anonim ***** válasza:
77%

Két hónapja vagyok a párommal de már van két fiókja. 3 szett ruha, pizsama, dezodor, fogkefe. Szerintem ez alap. Ha úgy alakul bármikor alhat itt. Nekem kb ugyanez nála kiegészítve a gyógyszereimmel amiket naponta szedek mert van pár.

Szetintem nem az összeköltözéssel van baj hanem ha nem alap hogy ha már jössz-mész, ezt kényelemben tehesd.

Kérdés: te felhoztad? Ő nem hizta fel, oké. De beszéltstek róla? Megkérdezted? Mondtad hogy szeretnél együtt élni?

Ő akár ki is adhatja ahol lakik és ti elkoltoztok valahova máshova kisebbe amit béreltek felesben stb.

Annyi lehetőaég van. Nem tudjuk jobban mint te. Mi is annyit tehetnénk hogy megkérdezzük

jan. 17. 23:26
 28/37 anonim ***** válasza:
36%
2: Ez rettentően túlzás ellene! Eltúlozta az 1 év miatt... De senkinek semmi joga olyat mondani, hogy külön kéne már élnie és csak akkor komolyan vehető. Mégis kinek áll jogában ezt eldönteni?? Mert nekünk itt nem! :-)
jan. 19. 22:57
 29/37 anonim ***** válasza:
54%
21: Ez is cseszett általánosítás. 35 éves korom előtt költözött hozzám 39 éves párom.
jan. 19. 22:59
 30/37 anonim ***** válasza:
100%
Azért gondolom beszélgetettek tervekről, hogy pl. akar-e mindkettőtök egyszer házasodni, gyerekeket... vagy csak összejárós kapcsolatot kerestek? Aztán kérdés, hogy bemutatott-e a szüleinek, barátainak. Ha nem, akkor nem biztos benned. Egy kapcsolatban soha nem szabad gondolatolvasást várni. Nem akkor szeret a másik, ha kitalálja, mit akarsz. Hanem akkor, ha nincs tabu vagy ciki téma. Nem szabad éveket, érzelmeket beleölni képzelgésekbe, hanem meg kell ismerni a másikat - és ezt csak úgy lehet, ha oda-vissza információt osztotok meg, ki mire vágyik vagy mi zavarja.
jan. 23. 11:43
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!