Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Kapcsolatban vagy házasságban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kapcsolatban vagy házasságban élő nők! Boldogok vagytok a mostani párotokkal?

Figyelt kérdés
dec. 30. 16:57
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én igen. Szeretjük egymást, kiegyensúlyozott a kapcsolatunk, illünk is egymáshoz és egy teljesen szeretetre méltó, kulturált, normális férfi, aki hozzátesz az életemhez, nemcsak lehúzna (és fordítva is).
dec. 30. 17:05
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Hasonlóan az első hozzászólóhoz. Pont valamelyik nap beszéltük, hogy valahol kicsit ijesztő mennyire természetes és zökkenőmentes az együttélésünk. Minden feladat magától lett elosztva. Alapvetően elég rendezett a környezetünk, de nem kapunk idegbajt, ha elhavazódunk, és kicsit elúszunk a teendőkkel, nincs cseszegetés, vita, mert tudjuk, hogy úgyis megcsináljuk, amint lesz rá kapacitásunk, és így is történik mindig. Ha egyikünknek van csak ereje, akkor ő csinálja meg, ha mindkettőnknek, akkor együtt. És mivel ez alapvetően elég kiegyensúlyozottan alakul általában, így nincs belőle feszültség soha. A hobbijaink is hasonlóak, az aktivitásunk is, összességében egy hullámhosszon vagyunk.
dec. 30. 18:13
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen, másképp nem is lennék vele. Sokmindent lehetne írni, előttem is jókat mondtak. Én azt emelném ki, hogy minden természetes vele. Mintha mindig együtt lettünk volna.
dec. 30. 21:46
 4/5 anonim ***** válasza:
Igen Nyilván. Szeretjük egymást és boldogok. 15 éve vagyunk együtt:). Ha boldogtalanok lennénk, már rég elváltunk volna.
tegnapelőtt 17:51
 5/5 anonim ***** válasza:
Igen🥰 3 éve vagyunk együtt, idén lesz az esküvőnk, sosem voltam boldogabb🥰
tegnapelőtt 22:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!