Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Rossz embernek tartom magam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rossz embernek tartom magam?

Figyelt kérdés

Itt az ev vege, elkezdtem/tuk vegig gondolni ezt az evet is bizni abban jovore masabb lesz. Nehez evunk volt, tele volt sajnos fizetni valokkal, es hivatalos dolgokkal amik elegge megpecseteltek a hangulatunkat. Parom ebbol kifolyolag folyamatosan dolgozott. Korabbi evekben is rengeteget dolgozott, de most meg plane. Kicsit besokalltam evvegere es azt erzem egy xarnak vagyok beallitva mert szova teszek dolgokat.

Rengetget dolgozott, az evben megprobaltam hagyni pihenni, nem is igazan voltunk sehol sem, meg egy kirandulason se, az egyutt setalas ilyen apro hetkoznapi dolgok is kiestek mert vegig tusta volna aludni a napot. Probaltam hagyni pihenni. Osszevesztunk egyszer mikulaskor, es egysze rkaracsony napja elott egy nappal, mert szoktunk ilyenkor apro meglepetessel keszulni a masiknak. Van egy postaladank ahova a kivansagainkat dobhatjuk be, es en az utolso pillanatban irtam mit szeretnek, es ezen osszevesztunk, hogy en minden unnepet elbaxok, es amivel en keszultem az se kell.

- probalom erthetoen es objektivan leirni a tortenteteket mert egy puskaporos hordonak erzem magam -

En eleg nehez eset vagyok ajandek vasarlas teren. Elmondtam neki hogy nem vagyok semmire se, ami kell megveszem, annak orulnek a legjobban ha egyutt tudnank minosegi idot eltolteni. Vasarolni sincs elmenni ideje hisz este jar haza munkabol. Addig eroskodott hogy irjak bele valamit utolso nap megtettem, mondtam h elfogyott egy kremem, online szoktam venni ha neki megfelel akkor azt megrendelem.

Vita lett belole mert en nem voltam kepes korabban ezt elmondani neki hogy keszulhessen.

Karacsonyra keszultem mindenfele joval, iden ugy alakult nem kellett sorra venni a rokonokat itthon tudunk lenni.

A korabbiak vegett mar egy hete beleirtam a “postaladaba” hogy mit szeretnek nehigy megint veszekede slegyen belole ha ez neki akkora segitseg.

Beleirtam, hogy a kremet nem rendeltem meg, annak szivesen orulnek, vagy ha elmegyunk egyutt valahova vasarolni akkor ugy, DE tobbszor elmondtam hogy nem kertem fizikai ajandekot szerencses vagyok megvan mindennunk, a minosegi idot hianyolom, de nagyon.

Mivel hogy vegig dolgozott, nem volt ideje a karacsonnyal foglalkozni, en nem kertem o akart volna. 24 en delutan haromkor hazaert es dobbent ra a sutes fozes kozepette hogy mivan.

Ideges lett elkezdett velem vitatkozni ebbol kifolyolag. En probaltam vele beszelni nyugodtan, ne idegedkedjen mar ne menjen sehova semmi ertelme sincs, maradjon egyutt itthon velem. De nem, addig addig ment ez a dolog mig nalam is tele lett a pohar es veszekedes lett belole.

Teljesen kiegtem mar aznap estere, a szo szoros ertelmeben, meg se szolaltam nem akartam en mar semmit. Kesobb bocsanatot kert mert kicsit tulreagalta, es hogy hibasnak erzi magt mert kicsit elhanyagolta ezt az ajandek vasarlast amihez o ragaszkodik hogy idoben megvehesse. Mondtam akkor is hogy ezt igy megerte e neki eddig elvinni egy xaroa ajandekkert, de meg csak csak reszben en is hibasnak lettem titulalva, mert minden unnepkor amikor “keszulodik” en hivogatom, beszelgetnek vele nem tud meglepetest okozni.

Felajanlott egy “uzletet”, hogy amivel en keszultem meglepetes nem adhatom neki addig oda mig o nem megy el a ket unnep kozott es talal nekem valamit. Nem orultem neki, de a fentiek utan teljesen kiegve semmi hangulatom nem volt meg egy veszekedeshez.

Belemrntem, vegulis masnap odaadhattam az egyik meglepetest, a masikat nem, de kivancsiskodott azt en keszitettem, nem bolti dolog volt.

A ket unnep kozott dolgozott vegul, az egyik este elhivott engem is van e kedvem a varosba eljonni a barataival.(ismerem oket) mondtam persze. El is voltunk hazamentunk, masnap ment dolgozni. Xarul indult az a napom mert semmi nem akart osszejonni a dolgaimmal kapcs, aprosagok de nagyon bosszsu tudok lenni miatta.

Parom igyekezett vidamabba tenni, mondta menjek el egy kis kikapcsolodra magamra intezi. Szivesen vettem, elmentem de sajnos nem sult el nagyon nagyon hideg volt azon a helyen, es masik ember volt nem sok koze volt ahhoz amit vallal. Amikor vegeztem a sirogotcs hataran voltam, mert nem tudtam orulni ennek amit parom joszivvel intezett es hazudni nem akartam, a penz meg ugynond ki lett dobva az ablakon mert nem ert semmit. Nagyon szegyelltem magam, de foleg parom miatt mert igyekszik. Vegul o is elment kesobbi idopontra de o szerinte se ert egy forintot se, szova tette a szolgaltatonak es neki nem kellett kifizetnie. Itthon ramaty hangulatom volt, egyszeruen nem tudtam feldobodni. Tobbszor bocsanatot kertem tole nem az o hibaja h rossz kedvem van, es nagyon koszonom hogy megprobal ezellen mindent elkovetni.

Mondta hogy akkor menjunk el ma kirandulni ha oda vagyok egezsnap ott lehetunk. Nagyon orultem neki este neztem a helyeket hova lehetne menni ami elerheto tavolsagon belul van.

Ma reggel megint elment dolgozni, es merges lettem, de azt mindta csak jon megy, de delutan 6ra itthon kell lennunk a kirandulasbol mert visszakell mennie.

Nem ugy reagaltam ahogy azt varta, meg h o neki mindegy hova megyunk, csak azt szeretne ne nyuglodjek( ezt a szot hasznalta) mrg hogy ne legyen xar eletem!

Ezen felidehesitettem magam, mert azt erzem ezzel kapcsolatban hogy azert mert en szova teszem hogy szivesen elmennek setalni, vagy kirandulni ide vagy oda, ezert elegedetlen vagyok az eletemmel?

Nincsenek barataim, szuleim, hogy barkivel ennek az igenyemnek eleget tegyek. A mindennapok engem konnyebben bedaraltak regge felkelunj elmegyunk munkaba hazamegyunk, fozok, takaritok, furdunk fekszunk. Tudom hogy ezek tenyleg a mindennapok de en ezt nem tudom megfeleloen kezelni, nem tudok sehol feltoltodni.

Parom hogy kicsit kikapcsoljon, pentek vagy szombat estenkent elment par ora hosszara a barataival beszelgetni, en addig otthon voltam filmet neztem. En kertem hogy menjen, hivjak, jol fog neki esni.(magambol kiindulva)

Oszinten tenyleg ez igy jon le?

Ha a fenti leirtakbol ez az, akkor mit tegyek amivel valtoztathatok?

Nem kotom magam melle, probalok hozza alkalmazkodni, mert latom hogy rengetget dolgozik, ha kell segitek neki a munkaban amikor tudok elmegyek konyvelohoz, emberekhez hozok viszek dolgokat, keszulok neki egesz napos fozessel hogyha egy par orat is otthon tud lenni az agybol meg az orrat se kelljen kidugnia, de azt erzem hogy ez sem eleg es teljesen maskepp jon le neki mint ami bennem zajlik ilyenkro.

Most is ahelyett hogy keszulodnek, itt irogatok mert mar egyuseruen nem tudom ezt eleg edni es azt erzem valamin valtoztatnom kell mert ez igy engem megesz lelkileg es rossz embernek erzem magam, aki kovetelozik.

31 eves no vagyok, parom 38, ha szamit.

dec. 29. 09:36
 1/6 Noren1989 ***** válasza:
77%
Qrvahosszú leíràs arra, h elfoglaltak, feszültek vagytok.
dec. 29. 09:50
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Na most akkor fogd magad és írd le a LÉNYEGET, mert ez így egy hatalmas katyvasz.
dec. 29. 10:01
 3/6 anonim ***** válasza:
67%
Kérdező....ez egy ritka sz*r kapcsolat ahol a pasid érted kb semmit nem tesz. Néha kiszenved valamit csak hogy ne rinyálj? Nem foglalkozik veled mert nem akar nem szeret csak tart házi tündérnek és aszisztensnek és te akarsz változni hogy neki még jobb legyen? Ne legyél ekkora papucs. Hagyd el a fenébe és keress olyat aki veled akar lenni nem a munkába és a haverokkal. Érdekes hozzájuk sosem fáradt csak hozzád? Nem esik le hogy nem szeret?
dec. 29. 10:34
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is annyi a lényeg, hogy ez a kapcsolat úgy,ahogy van,kicsinál tèged.Ha ezt èrzed,sok èrtelme nincs maradnod,törnöd magad.
dec. 29. 11:30
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Itt csak te töröd magad a párod nem.
dec. 29. 13:02
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Öhm, ezt leírnád 3 sorban max???
jan. 2. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!