Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Az baj ha nem vagyok egy bizniszmen?
Figyelt kérdés
Üzleti érzékem nulla, pénzügyi analfabéta vagyok. Tehát nem adok-veszek, csereberélek. Egy kicsit is bonyolultabb banki ügymenettől agyfrászt kapok. Nem keresem a lehetőségeket hogyan járnék jobban. Saját házam van, én vettem. Nem egy palota, kisebb esetleg másoknak bosszantó hibákkal, esztétikai hibákkal. Némely bútor a régi, nem is szép de jóvanazúgy. Nem hajigálok, cserélek dolgokat amíg a funkciójukat ellátják. Elvagyok a kis mediánbéremmel, én nem mászkálok Budapestre, meg Brüsszelbe. Autóm sincs, mert ami "kényelmet", mobilitást adna, azt a másik oldalt elvinné pénzben. Mondják, hogy fiatalember márpedig fejlődni kell, muszáj, de én azt érzem inkább visszafejlődni kéne. Cudar idők közelednek. Összébb kéne bújni az embereknek.
Az nem zavar, ha valaki nem "bizniszmen", az igen, ha merőben eltérő a hozzáállásunk az élethez, pénzhez, munkához stb. Márpedig ez itt erősen fenn áll.
dec. 28. 09:26
2/9 A kérdező kommentje:
Nem egy itteni társkeresés. Annak nulla valószínűsége, hogy ide válaszolóval sodor össze az élet. Én a település határát sem hagyom el szinte.
dec. 28. 09:37
3/9 anonim válasza:
Engem nem zavar hogyha valaki nem bizniszmen, én is egyszerű vagyok nőként. Nekem csak a hozzáállásod nem tetszik, hogy nem változtatnál. Nem nem a kocsi, nem új bútor, nem munka hanem, hogy szerinted minden jó az úgy, szerintem nem vagy nyitott. Ha jönne a szerelem az életedbe, meddig mennél el? Vagy ki sem mozdulnál a komfortzónádból?
dec. 28. 10:01
4/9 A kérdező kommentje:
Hát elmennék vele sétálni az erdőkbe. Sok gombafélét, növényfélét ismerek.
dec. 28. 10:12
5/9 anonim válasza:
Baj-e, hogy nem vagy pénzügyileg tudatos, tájékozott és talpraesett?
Nekem nem, de ha egy hozzám hasonló nővel randiznál, akkor neki valószínűleg problémát jelentene. Olyasvalakit kellene találnod, akivel hasonlít a felfogásotok.
dec. 28. 10:21
6/9 anonim válasza:
Az nem baj, ha valaki nem üzletember és hogy nem a pénz az elsődleges prioritása (sőt, ezek szerintem jó dolgok), de egy felnőttől szerintem elvárható, hogy el tudja intézni a pénzügyeit. Én is utálom őket, de ez van, meg kell csinálni.
Itt inkább az lenne a probléma, hogy másképpen állunk az élethez. Fontos dolog fejlődni, kialakítani egy számunkra kényelmes környezetet, kihozni magunkból és a kapcsolatunkból a lehető legtöbbet. Ismételten személyes preferencia, de én imádok utazni, így nálam már az kizáró ok lenne, ha valaki ennyire be van zárkózva.
dec. 28. 11:38
7/9 anonim válasza:
Veled mégis mit lehetnek kezdeni kapcsolatban... Kb. semmit.
dec. 28. 13:18
8/9 anonim válasza:
Az nem baj, hogy nincs üzleti érzéked, de a jólvanazúgy mentalitásod annál inkább. Azért biztos van olyan nő, akinek hasonló a felfogása és akinek ez teljesen rendben lenne.
dec. 28. 13:58
9/9 anonim válasza:
Hát komám én is igy vagyok csak nekem van kocsim meg néha fölmegyek Pöstre
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!