Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Lányok! Az baj ha nem vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Az baj ha nem vagyok egy bizniszmen?

Figyelt kérdés
Üzleti érzékem nulla, pénzügyi analfabéta vagyok. Tehát nem adok-veszek, csereberélek. Egy kicsit is bonyolultabb banki ügymenettől agyfrászt kapok. Nem keresem a lehetőségeket hogyan járnék jobban. Saját házam van, én vettem. Nem egy palota, kisebb esetleg másoknak bosszantó hibákkal, esztétikai hibákkal. Némely bútor a régi, nem is szép de jóvanazúgy. Nem hajigálok, cserélek dolgokat amíg a funkciójukat ellátják. Elvagyok a kis mediánbéremmel, én nem mászkálok Budapestre, meg Brüsszelbe. Autóm sincs, mert ami "kényelmet", mobilitást adna, azt a másik oldalt elvinné pénzben. Mondják, hogy fiatalember márpedig fejlődni kell, muszáj, de én azt érzem inkább visszafejlődni kéne. Cudar idők közelednek. Összébb kéne bújni az embereknek.

#bank #fejlődés #üzlet #hitel #Bizniszmen #Pénzügyi analfabetizmus
dec. 28. 09:23
 1/9 anonim ***** válasza:
83%
Az nem zavar, ha valaki nem "bizniszmen", az igen, ha merőben eltérő a hozzáállásunk az élethez, pénzhez, munkához stb. Márpedig ez itt erősen fenn áll.
dec. 28. 09:26
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem egy itteni társkeresés. Annak nulla valószínűsége, hogy ide válaszolóval sodor össze az élet. Én a település határát sem hagyom el szinte.
dec. 28. 09:37
 3/9 anonim ***** válasza:
85%
Engem nem zavar hogyha valaki nem bizniszmen, én is egyszerű vagyok nőként. Nekem csak a hozzáállásod nem tetszik, hogy nem változtatnál. Nem nem a kocsi, nem új bútor, nem munka hanem, hogy szerinted minden jó az úgy, szerintem nem vagy nyitott. Ha jönne a szerelem az életedbe, meddig mennél el? Vagy ki sem mozdulnál a komfortzónádból?
dec. 28. 10:01
 4/9 A kérdező kommentje:
Hát elmennék vele sétálni az erdőkbe. Sok gombafélét, növényfélét ismerek.
dec. 28. 10:12
 5/9 anonim ***** válasza:
77%

Baj-e, hogy nem vagy pénzügyileg tudatos, tájékozott és talpraesett?

Nekem nem, de ha egy hozzám hasonló nővel randiznál, akkor neki valószínűleg problémát jelentene. Olyasvalakit kellene találnod, akivel hasonlít a felfogásotok.

dec. 28. 10:21
 6/9 anonim ***** válasza:
53%

Az nem baj, ha valaki nem üzletember és hogy nem a pénz az elsődleges prioritása (sőt, ezek szerintem jó dolgok), de egy felnőttől szerintem elvárható, hogy el tudja intézni a pénzügyeit. Én is utálom őket, de ez van, meg kell csinálni.

Itt inkább az lenne a probléma, hogy másképpen állunk az élethez. Fontos dolog fejlődni, kialakítani egy számunkra kényelmes környezetet, kihozni magunkból és a kapcsolatunkból a lehető legtöbbet. Ismételten személyes preferencia, de én imádok utazni, így nálam már az kizáró ok lenne, ha valaki ennyire be van zárkózva.

dec. 28. 11:38
 7/9 anonim ***** válasza:
Veled mégis mit lehetnek kezdeni kapcsolatban... Kb. semmit.
dec. 28. 13:18
 8/9 anonim ***** válasza:
Az nem baj, hogy nincs üzleti érzéked, de a jólvanazúgy mentalitásod annál inkább. Azért biztos van olyan nő, akinek hasonló a felfogása és akinek ez teljesen rendben lenne.
dec. 28. 13:58
 9/9 anonim ***** válasza:
Hát komám én is igy vagyok csak nekem van kocsim meg néha fölmegyek Pöstre
dec. 28. 17:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!