Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Általában mi az a "közös cél" azoknál, akik párkapcsolatban élnek egymással?
Sokszor leírják itt is az emberek, hogy azért vannak valakivel együtt párkapcsolatban, mert közös céljaik vannak a jövőjüket illetően.
Írnátok példákat ezekre a közös célokra? A női és a férfi oldalról megalkotott közös célok egyaránt érdekelnének.
Kinek mi.
Családalapítás, közös élmények, hosszú, boldog élet egymás oldalán, stb.
Rövid távú célok, pl. olyan életet berendezni, ami mindkettő félnek komfortos, pl. szép, kényelmes ingatlan, háziállatok, stb.
részemről: lánykérés, házasság, összeköltözés, gyerek.
a sorrend változhat.
Párom részéről is kb ez a cél.
Nálunk egy önellátó gazdaság volt a közös cél, csak időközben kiderült, hogy amíg én tudtam, hogy ez kábé mit jelent, a párom álomvilágban élt és hát nem igazán sikerült hozzászoknia ehhez az egészhez, miközben én nagyon élem a dolgot.
Amúgy én vagyok a nő...
A közös céloknál nincs ilyen, hogy férfi meg női oldal, pont azért közös.
Mondjuk ismerkedéskor beszélgettek, hogy ki hogyan képzeli el az életét 5-20-50 év múlva. Akar-e házasodni, gyereket, kutyát, macskát, vidéken vagy városban, esetleg külföldön, meddig akar továbbtanulni, akar-e vàllalkozást indítani, stb, stb. Például X plasztikai sebész akar lenni, egy nagyvárosban élne külföldön, sokat utazgatva, gyerektelenül. Y pedig egy tanyán szeretne élni, sok állattal, egy focicsapatra való gyerekkel, közel a természethez. Ebben az esetben nekik nem sok közös jövőjük lehet, maximum barátként évi egyszer összefutnak egy kávéra.
A közös cél meg lehet bármi, amit mindketten akartok, mindketten tesztek érte. Teljesen mindegy, hogy közös fogyókúra, az olasz nyelv elsajátítása, vagy egy egzotikus nyaralás.
A legalapabb szempontokon túl, úgy mint akartok-e gyereket, házasságot, monogám kapcsolatot, stb. Ezekben nincs kompromisszum.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!