Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Általában mi az a "közös cél"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Általában mi az a "közös cél" azoknál, akik párkapcsolatban élnek egymással?

Figyelt kérdés

Sokszor leírják itt is az emberek, hogy azért vannak valakivel együtt párkapcsolatban, mert közös céljaik vannak a jövőjüket illetően.

Írnátok példákat ezekre a közös célokra? A női és a férfi oldalról megalkotott közös célok egyaránt érdekelnének.

tegnap 17:50
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Kinek mi.

Családalapítás, közös élmények, hosszú, boldog élet egymás oldalán, stb.

Rövid távú célok, pl. olyan életet berendezni, ami mindkettő félnek komfortos, pl. szép, kényelmes ingatlan, háziállatok, stb.

tegnap 17:52
 2/10 anonim ***** válasza:
22%
Nekem kapcsolat nélkül is rendben van az életem, nem közösködöm senkivel. Szakítás után meg viszi a fele célt?🐈
tegnap 18:17
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Pl. az mindenképpen számít, hogy pl. a másik külföldre szeretne-e kimenni dolgozni, szeretne-e gyereket. Ha az ilyesmi dolgok nem stimmelnek, igazából belevágni is kár.
tegnap 18:24
 4/10 anonim ***** válasza:
72%

részemről: lánykérés, házasság, összeköltözés, gyerek.

a sorrend változhat.

Párom részéről is kb ez a cél.

tegnap 18:46
 5/10 anonim ***** válasza:
13%
Általában a pénz, a másik h*ére vétele, van, akinél egy potya gyerek összehozása.
tegnap 19:01
 6/10 anonim ***** válasza:
58%

Nálunk egy önellátó gazdaság volt a közös cél, csak időközben kiderült, hogy amíg én tudtam, hogy ez kábé mit jelent, a párom álomvilágban élt és hát nem igazán sikerült hozzászoknia ehhez az egészhez, miközben én nagyon élem a dolgot.

Amúgy én vagyok a nő...

tegnap 19:40
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Egy közös, nyugodt élet a háziállatainkal. Egy olyan házban, amit megálmodtunk, ott, ahol szeretnénk. Pár helyre el akarunk utazni, megélni dolgokat közösen. Nagyjából ennyi, hétköznapi emberek vagyunk.
tegnap 20:09
 8/10 anonim ***** válasza:
75%
A közös cél az, amikor a két embernek ugyanazok az egyéni céljai.
tegnap 21:09
 9/10 anonim ***** válasza:
69%

A közös céloknál nincs ilyen, hogy férfi meg női oldal, pont azért közös.

Mondjuk ismerkedéskor beszélgettek, hogy ki hogyan képzeli el az életét 5-20-50 év múlva. Akar-e házasodni, gyereket, kutyát, macskát, vidéken vagy városban, esetleg külföldön, meddig akar továbbtanulni, akar-e vàllalkozást indítani, stb, stb. Például X plasztikai sebész akar lenni, egy nagyvárosban élne külföldön, sokat utazgatva, gyerektelenül. Y pedig egy tanyán szeretne élni, sok állattal, egy focicsapatra való gyerekkel, közel a természethez. Ebben az esetben nekik nem sok közös jövőjük lehet, maximum barátként évi egyszer összefutnak egy kávéra.

A közös cél meg lehet bármi, amit mindketten akartok, mindketten tesztek érte. Teljesen mindegy, hogy közös fogyókúra, az olasz nyelv elsajátítása, vagy egy egzotikus nyaralás.

A legalapabb szempontokon túl, úgy mint akartok-e gyereket, házasságot, monogám kapcsolatot, stb. Ezekben nincs kompromisszum.

tegnap 21:16
 10/10 anonim ***** válasza:
CSOK, babaváró, első házasok adókedvezménye.
tegnap 21:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!