Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van jövője egy olyan kapcsolatnak, ahol mások a terveink a jövőről?
Figyelt kérdés
Nem akar, családot nem akar házasodni, neki pont jó ez az állapot amiben vagyunk az az nem akarja a kapcsolatunkat feljebb emelni csak egy helyben áll, és közben ugyan az a mókus kerék mindennap. Én meg teszek mindent, hogy jó feleség/anya jelölt legyek patyolat a lakás mindig van friss étel,tiszta ruha stb.
De így, hogy nem haladunk úgy vettem észre, hogy eléggé elhidegültünk egymástól.
Szerintetek van jövője egy ilyen kapcsolatnak? Vagy segítene rajta egy kis szünet?
dec. 13. 08:07
12/18 anonim válasza:
Van. Egészen addig, ameddig feleslegesen húzzátok. Amúgy egyre rosszabb lesz.
14/18 anonim válasza:
Megkérdezhetem, hogy hány éves vagy, és hány éve vagytok párkapcsolatban?
15/18 anonim válasza:
NINCS. Ilyen partnerrel, akivel szinte semmiben sem vagytok egy véleményen, aki csak kiszolgáltatja magát, csak elfogadja a szolgálatodat - semmi értelme egy percig is együtt maradni. Minél előbb kiteszed a szűrét, annál jobban jársz!
16/18 Senior Séf válasza:
Az első mondatot sem kellett végigolvasnom, hogy ne tudjak nagy jövőt jósolni nektek.
17/18 anonim válasza:
Ajánlom figyelmedbe a jósda szolgáltatásomat. 100.000 Ft / minden megkezdett óráért, és elmondom.
18/18 anonim válasza:
Röviden: nincs
Hosszabban: nagyon nincs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!