Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van jövője egy olyan kapcsolatnak, ahol mások a terveink a jövőről?
Nem akar, családot nem akar házasodni, neki pont jó ez az állapot amiben vagyunk az az nem akarja a kapcsolatunkat feljebb emelni csak egy helyben áll, és közben ugyan az a mókus kerék mindennap. Én meg teszek mindent, hogy jó feleség/anya jelölt legyek patyolat a lakás mindig van friss étel,tiszta ruha stb.
De így, hogy nem haladunk úgy vettem észre, hogy eléggé elhidegültünk egymástól.
Szerintetek van jövője egy ilyen kapcsolatnak? Vagy segítene rajta egy kis szünet?
És min segítene a szünet? Attól majd szeretne családot?
Ha mások az elképzelések a jövőről és egyik fél sem enged az elképzeléseiből, akkor nincs értelme hùzni az időt a kapcsolattal.
A helyzet az, hogy a pasi őszinte, nyílt lapokkal játszik. Te hazudsz magadnak, ha azt hiszed, hogy itt változás lesz. Te csapod be magadat azzal, hogyha mindent megcsinálsz, akkor majd homlokára csap a pasi, és egyből elvesz, meg gyereket akar. Ő másképp látja a világot, korrektül el is mondta, ha elfogadod, és vele vagy jó, ha nem fogadod el, és ennek ellenére vele maradsz, akkor mindkettőtökkel kiszúrsz hosszútávon.
Ha meg felcsináltatod magad a pasi akarata ellenére, akkor meg a gyerekkel is kiszúrsz, és nagy eséllyel a pasitól is max. kötelező gyerektartást látsz, mást nem.
Ha szerető férjet gyereket, családapát, jó házasságot szeretnél, akkor ezt a kapcsolatot le kell zárnod, esetleg ki kell heverned, fel kell készülni egy új kapcsolatra, és ha belülről úgy érzed, hogy érzelmileg kész vagy mást szeretni, akkor nyitni. Persze akkor is le kell vonni a tanulságot, hogy ne ess cseberből vederbe.
Le kéne vonni azt a tanulságot is, hogy miért hazudsz magadnak.
Szerintem az önbecsüléseddel is hatalmas gondok lehetnek, de ez csak megérzés.
Vagy csak szorongás miatt félsz változni, változtatni? Az se jobb. Az idő nem neked dolgozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!