Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Normális ha kettesben van a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ha kettesben van a gyerekkel a férjem és közben sörözik?

Figyelt kérdés
A minap ezen vesztünk össze, mert szerintem nem kéne innia ha egyedül van a gyerekkel (2 éves). Szerinte 2-3 sör nem a világ, és amúgy se tudna mit csinálni ha én elvittem az autót. Mármint ha valami történne akkor nem vezethetne egyébként se mert én elmentem az autóval. Túlreagálom?

dec. 4. 19:52
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Három gyerekem van, egyik se lett sérült csak azért, mert néha kinyitottam egy üveg bort vagy pár sört.

Ha minden nap iszik, akkor mindegy, hogy gyerek mellett vagy egyedül.

dec. 6. 16:28
 12/12 anonim ***** válasza:
Aki 3 sort meg sem érez ott már vannak gondok. Volt nagyon bulizós korszakom pár év, akkor vettem észre hasonlót. Most ennek rég vége. Egy sört megiszok és simán megérzem. Ahol 3 sor nem hát ott már sztem jócskán nagy is lehet akár a fogyasztás...
dec. 17. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!