Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha kettesben van a gyerekkel a férjem és közben sörözik?
Figyelt kérdés
A minap ezen vesztünk össze, mert szerintem nem kéne innia ha egyedül van a gyerekkel (2 éves). Szerinte 2-3 sör nem a világ, és amúgy se tudna mit csinálni ha én elvittem az autót. Mármint ha valami történne akkor nem vezethetne egyébként se mert én elmentem az autóval. Túlreagálom?dec. 4. 19:52
1/12 anonim válasza:
Nem az, tényleg ne igyon már, ha ő van a gyerekkel. És nem érdekel, hogy ő azt a 2-3 sört meg se érzi. Alkoholista vagy mi, hogy nem bírja ki nélküle? Talán ivás helyett inkább foglalkozhatna a gyerekkel.
2/12 anonim válasza:
Te is tudod, hogy nem. Az alkoholizmus semmilyen körülmények között nincs rendben. Az csak még egy adagot jelent a lapáton, hogy kisgyermek társaságában iszik. Remélem elbeszélgetsz vele hogyha így folytatja elhagyod és nem hagyod egyedül vele a kicsit. Ha pedig továbbra is iszik akkor elválsz és még a bíróságon is megemlíted, hogy nem szeretnéd, hogy vele legyen kettesben a pici.
3/12 anonim válasza:
Nem reagálod túl. Bírja már ki pia nélkül egy felnőtt ember a gyerekével töltött időt.
4/12 anonim válasza:
Egyetlen esetből én nem csinálnék problémát, viszont ha gyakran iszik, akkor az gyerek hiányában is roppant aggasztó.
5/12 anonim válasza:
Kizárt hogy piásnak odaadnám a gyerekem.
6/12 anonim válasza:
Most gondolkodom a valason egy 3 honapos babaval, pont ugyanez a problema. Jogos lehet a kerdes, miert mentem hozza es szultem neki, es igen, belatom, nagy barom voltam. 4,5 eve vagyunk egyutt, a kapcsolatunk elejen nem ivott minden nap, meg csak nem is minden hetvegen.
Alkoholista apaval nottem fel, mai napig egyutt vannak, anyam belerokkant, de nem valt el, mondvan, majd o megneveli. Hat, en nem akarok egy felnott embert nevelgetni, szoval en most keszulok az egyedulallo anyasagra.
7/12 anonim válasza:
Hány éves? Előbb utóbb a tömény is előkerül. Nem normális
8/12 A kérdező kommentje:
30 eves elmult. Voltak mar ebbol korabban is gondok, volt hogy ott hagytam de vissza jottem mert akkor tartotta magat es kb fel evig nem ivott semmit. Az en apam 15 eve nem iszik semmit, azelott kemeny alholista volt szoval tudom milyen ez..
dec. 5. 10:28
9/12 anonim válasza:
"szerintem nem kéne innia ha egyedül van a gyerekkel"
És különben sem.
"vissza jottem mert akkor tartotta magat es kb fel evig nem ivott semmit."
Most miért iszik?
10/12 anonim válasza:
A dolog rendszeressége a kérdés. Ha rendszeresen iszik, az baj. Amúgy abban önmagában nincs semmi, hogy otthon van a gyerekkel és megiszik három sört mondjuk egy délután alatt, aztán hetekig semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!