Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Elgondolkoznátok a párkapcsola...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elgondolkoznátok a párkapcsolatotokon,ha a barátnőtök háborús dolgokat gyűjtene és nagyon érdekelné ez a téma? Annyira,hogy még a szobájában a falon is ilyenek lennének,vagy nem zavarna titeket? Öltözködésben nem nyilvánul meg, csak a 4 fal között.

Figyelt kérdés
nov. 29. 07:59
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Ő annyira bele van ebbe merülve,hogy a telefonon is katonák vannak beállítva abból az időből és ez egy kicsit nekem furcsa,pláne egy nőtől. Eleinte azt hittem,hogy fel akar vele vágni,vagy különlegesnek akarja mutatni magát, de az,hogy minden erről szól a szobájában az azért nagyon durva. Nem akarok férfi katonai portrék alatt aludni, vagy esetleg mást csinálni vele.. Valahogy nem érzem magam ettől furcsának,mert ez a legtöbb ember számára elég visszatetsző lenne. Ha kettesben tudok vele erről meghittebben beszélgetni a napokban,meg fogom mondani, hogy ez engem kicsit zavar és lehet-e vele kezdeni valamit..A származásra nem lehet mindent rátolni.
nov. 29. 14:05
 12/16 anonim ***** válasza:

Engem ez csak akkor zavarna, ha nem lenne ezem kívül más témája, folyamatosan erreől beszélne.

Az, hogy most hogy néz ki a szobája, tök mindegy. Ha komolyra fordul a dolog, úgyis összeköltözünk. Na majd akkor lehet erről tárgyalni, addig semmi közöm a saját privátszférájához. Ha pedig nem lesz hosszútávú a kapcsolat, akkor meg úgyis mindegy.

nov. 30. 01:35
 13/16 anonim ***** válasza:
Ez attól függ, milyen az életszemlélete. Ha csak simán érdeklik a militarista dolgok és a hadtörténet, az még nem kóros. Ha viszont ehhez valamilyen szélsőséges ideológia követése társulna, az zavarna. Nem írod, de sejteted, hogy esetleg valami náci rajongó. Nos, utóbbi esetben nekem se kéne ilyen partner. Másrészt ha csak és kizárólag az érdekli, az már mániákusságra utaló jel. Az ilyen embereknek a párjuk mindig második helyen áll a mániájuk mögött. Sokszor nem lehet velük másról beszélni.
dec. 28. 03:04
 14/16 anonim ***** válasza:
0%
A nő helyében lapátra tennélek - úgy _kezded_ a kapcsolatotokat h meg akarod változtatni. Epic fail.
dec. 28. 08:44
 15/16 anonim ***** válasza:

14.: Nem megváltoztatni akarja. Csupán ismerkedik vele és furának, aggasztónak tartja ezt a túlzott katonai rajongást.

Ha nem szélsőjobbos, vagy erőszakos természetű a nő, akkor ez elfogadható. De nagyon sokszor ez a túlzott mértékű katonai érdeklődés abból fakad, hogy valaki náci szimpatizáns. Az olyanok általában nem jó társak, mert a nácik nem empatikus lények. Szadista hajlama is lehet. Másrészt ha később családot alapítanak esetleg, akkor erre fogja nevelni a gyerekeit is, nagy eséllyel rideg anya lesz.

De lehet, hogy simán csak hadtörténeti érdeklődésű, a hadtörténészek nagy része teljesen normális ember. Az, hogy katonák fotói vannak kitéve, egy nőnél abból is fakadhat, hogy a hősies férfiakért rajong, ilyenek tetszenek neki. Akkor az lehet problémás, hogyha te nem olyan vagy, akkor nem leszel neki megfelelő.

dec. 28. 13:04
 16/16 anonim ***** válasza:
0%

"mert ez a legtöbb ember számára elég visszatetsző lenne" : már most azzal foglalkozik h _más_ mit gondol. Egy kapcsolatban - meg amúgy is - ki nem szharja le, h a külvilág mit gondol.

"Ha kettesben tudok vele erről meghittebben beszélgetni a napokban, meg fogom mondani, hogy ez engem kicsit zavar és lehet-e vele kezdeni valamit.." : azaz meg akarja változtatni.

dec. 28. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!