Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
10+ év után hogy "kell" érezni magad egy kapcsolatban? Ti hogy érzitek magatokat?
Harmonia,több éves együttélés,sok élmény a hátunk mögött,veszekedés nincs. A párom idén sokat volt távol a munkája miatt,sokszor későn este ér, ért csak haza. Ezekben a napokban mindig olyan eltávolódást éreztem,ami lehet hülyén hangzik így. De arra gondolok,hogy ha minden este értelmes időben érünk haza mindketten,akkor együtt vacsorázunk vagy elmegyünk valahova vacsorázni, sétálni, megbeszéljük a nap történéseit,stb. Viszont mikor napokig annyira van csak idő,hogy ,,hogy telik a napod,hogy bírod a napot",akkor utána napok múltán már nem olyan az egész,nem aktuálisak már azok a dolgok,amik az elmúlt pár napban történtek és sokszor annyiban kimerül a beszélgetés,hogy te mikor kelsz holnap. Ezeket az időszakokat én rosszul élem meg és sokszor egyedül érzem magam emiatt. Félreértés ne essék. Én is dolgozom,vannak hobbijaim, barátaim,akikkel és amikkel elütöm az időmet, de jó lenne a párommal is több minőségi időt együtt tölteni.
Régebben még sokkal több mindent csináltunk együtt,azonos dolgok kötöttek le és kapcsoltak ki minket, mostanában viszont azt veszem észre,hogy ezeket már kb csak a barátaimmal tudom megélni,mert ő kevésbé vágyik rá. Ha évente eljutunk néhányszor pihenni,utazni,azokat is javarészt én találom ki,én dobom be,én szervezem meg,de nem látok túl sok lelkesedést rajta. Amikor már ott vagyunk az adott helyen,akkor persze jól érzi magát,de az indulás előtti izgatottsag csak bennem van.
Szoktam kérdezni, ő mire vágyna inkább,mit szeretne szívesen csinálni,hogy ne mindig csak az legyen,amit én szeretnék,de vagy irreális dolgokat mond,vagy semmit. Így nehéz. Nem tudom,hogy ez csak egy hullámvölgy,amit át kell veszelni,vagy mostmár ez lesz mindig és ezt el kell fogadnom,hogy ennyi idő után az élet nagy része a mókuskerékről és a szürke hétköznapokról szól,de legalább nyugalom van? Vagy ennyire más irányba változtunk? Én nem érzem,hogy ő ezt problémaként élné meg,de én néha ennél többre vágynék. Velem van a baj? Van erre megoldás?
Más,aki ilyen hosszú kapcsolatban van,nektek hogy néznek ki a mindennapok?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!