Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A parom negy napja speedezik ...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A parom negy napja speedezik Ma szakitott velem ,a semmier, Ez a speed hatasa?

Figyelt kérdés

Amikor osszejottunk akkor leszokott a drogrol,negy eve vagyuno egyutt

Kb ket honapja ugyanezt eljatszotta h szakitott osszepakoltam es akkor orakig elkezdett sirni h mennyire megbanta es fut fat igert

Negy napja, folyamat nyomja,munkaba se ment be en meg torokgyulladassal is bementem, ma mondtam h akkor haza koltozok ha vissza erek munkabol,szerintetek a speed hatasa miatt szakitott? Negy napja nyomja es minden este a haverjaval csinalja en meg negy napja egyedul alszok a hazba elegem lett

ma 09:19
 1/7 gergelice16 ***** válasza:
100%
Számít ez? A lényeg, hogy megszabadultál tőle...
ma 09:28
 2/7 anonim ***** válasza:
87%
Miért kell neked egy olyan pasi aki drogozik? Örülj hogy vége. Te sokkal jobbat érdemelsz.
ma 09:29
 3/7 anonim ***** válasza:
82%
Miért nem te szakítottál vele? Bár mindegy is, legalább megszabadultál tőle.
ma 09:55
 4/7 anonim ***** válasza:
79%
Hiába írjátok, hogy megszabadult tőle, már a ma estét is nála fogja tölteni. Az ilyen emberekbe kapaszkodnak, aki normális, az meg le van ejtve.
ma 10:13
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

"Kb ket honapja ugyanezt eljatszotta h szakitott osszepakoltam es akkor orakig elkezdett sirni h mennyire megbanta es fut fat igert"

Impulzív, érzelmileg éretlen barom.

Na most ha erre még rájön hogy 4 napig nem alszik hanem pörög, akkor azalatt oda lesz minden, érzelmek, gátlás, józan ész, csak gondold végig. Viszont ez speedtől függetlenül is egy megbízhatatlan, érzelmileg labilis figura. Ha valaki szakítással dobálózik, azt el kell engedni, a saját érdekedben. A speed csak a ráadás, de amúgy nem, nem az miatt szakított. Hanem ő maga egy idióta, mint láthatod.

ma 10:20
 6/7 anonim ***** válasza:
"fut fat igert", de nem tartja. Ne hagyd magad ugráltatni.
ma 13:37
 7/7 anonim ***** válasza:
mennyi idősek vagytok?
ma 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!