Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom szerint nem fontos a tisztaság?
A hétvégén ezen összebalhéztunk, mert felhozta mi minden jofejseget tesz meg értem (pl hazafele vesz nekem cigit, néha eljön értem munkába), ekkor én felhoztam, hogy igen, de én is. Én takarítok itthon általában, ritkán segít be, ha főzve van is én főzök, ő soha (a munkahelyünkön eszünk általában). Ő azt mondta, hogy ezek nem olyan fontosak, ha nem lenne takarítva se érdekelné, ha tudná, hogy teszek magamért, ha edzenék vagy plusz pénzt szereznék. Ez tök cuki meg minden, de azon kívül, hogy itthon helyt állok, egyetemen tanulok, főállásom van, több más nem fér bele, mert így is el vagyok havazva. Mégse értékeli azt, hogy tisztaságra vagy ha úgy van, gyakran főtt ételre ér haza. Persze, magamtól csinálom mindezt, mert gyűlölöm a koszt.
Annyira egy pénzcentrikus ember, mindamellett, hogy elnézem azt, hogy full külön kasszán, mégis többet teszünk le kettőnkért, mert amúgy lábra kelne a ház, még plusz terhet rak rám az elvárásai által.
Miért nem lehet egyszerűen csak értékelni azt az energiát, amit a másik belerak a kapcsolatba/együttélésbe? Miért kell még ebbe is belekötni?
Költői vagy nem költői kérdés, én csak arra lennék kíváncsi ti hogyan cselekednétek ilyen helyzetekben. :)
Miért nem kérdezed meg, hogy "Béla, ha én nem lennék és nem vinném a háztartást, akkor ellepne a retek? A mosogatóban állna a mosatlan, a ruháid büdösek és koszosak lennének?".
Talán leesne neki, hogy te mennyi mindent megcsinálsz helyette. (A kaját ne mondd, mert nyilván az is erőfeszítés és kedveskedés a részedről, de arra mondhatja, hogy akkor rendelne és meg van oldva).
Vagy vesd fel neki, ha nem hajlandó kivenni a részét a házimunkából, akkor hívjatok bejárónőt, aki megcsinálja, mert te nem vagy az. Természetesen felesben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!