Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez kihasználásra utal hogy automatikusnak veszi?
Szeretek kedveskedni a barátnőmnek, melegítek neki vacsorát vagy hozok neki üdítőt, vagy kávét csinálok bármilyen apróság amiből érzi hogy fontos nekem.
Az utóbbi időben szinte kijelenti hogy kérek inni kérek ezt vagy kérek azt, és mikor mondom hogy most hozzál magadnak, akkor azt mondja hogy jó de tőlem finomabb meg én jobban csinálom satöbbi ez csak manipuláció lenne hogy megcsináljam neki és megkapja amit akar?
Miközben ő felém ilyen apróságokat nem tesz vagy csak ritkán
Onnantól kezdve kihasználás ha egyoldalú marad a "kedveskedés".
Ha nincs meg az adok-kapok egyensúlya, ha az egyik fél úgy érzi hogy folyamatosan csak ő "ad", akkor lehet kihasználásról beszélni.
De eleve elég változatos társadalomban élünk, mindig is voltak és lesznek is szolgalelkű emberek akik még akkor is alázatosak, kihasználhatóak maradnak ha már maguk is rájöttek arra hogy ez nekik lelkileg nem esik jól.
Eleve a társfüggők, kapcsolatfüggők hajlamosak arra hogy kihasználhatóak legyenek. Akkor sem szakítanak ha rájönnek hogy valamilyen szempontból használják őket.
Hú, de nagy kihasználás, hogy hozol neki üdítőt vagy megcsinálod a kávét.
Atyaég, mik vannak. 😩 Azonnal hagyd ott a lusta kihasználós picsáját...
8. Állandó jelleggel kiszolgáljuk egymást, igen. És többször a férfi engem, igen. Mondjuk mi az elején vagyunk a dolgoknak, de előző barátom évek elteltével is megtette ezeket, hogy ő ugrott inniért, ha szomjas voltam.
De persze szívesen ugrok én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!