Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nők,mennyire kell az érzelem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők,mennyire kell az érzelem?

Figyelt kérdés

Való igaz,hogy a jó szexhez szükséges érzelem is a nőknek?

( Főleg kapcsolatban)

nov. 2. 22:00
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
érzelem nélkül nem szexelek
nov. 2. 22:03
 2/12 anonim ***** válasza:
84%
Eltalaltad.
nov. 2. 22:04
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem fontos. Nem tudom, hogy ez minden nőre igaz-e. De engem mindig kinevetnek, mikor mondom, hogy nekem idő kell a bizalomhoz, a szerelemhez, és nem szexelek sokáig. Szóval ki tudja.
nov. 2. 22:06
 4/12 anonim ***** válasza:
96%
Valakinek kell, valakinek nem. Ez ilyen egyszerű. Nem húzhatod rá egy komplett nemre, ha teszel egy pár szavas kijelentést. Mindenkinél úgy sem lesz igaz, az meg szimplán tény, hogy olyannal a legjobb akivel alapból jó, de pluszban még szereted is.
nov. 2. 22:11
 5/12 anonim ***** válasza:
89%
Nekem kell 😊
nov. 2. 22:13
 6/12 anonim ***** válasza:
75%
Én inkább vonzalomnak nevezném. Nem voltam mindenkibe szerelmes, akivel jó volt a szex, de őrülten vonzódtam mindegyikhez.
nov. 2. 22:37
 7/12 anonim ***** válasza:
54%
Nekem nem kell, de szimpátia meg hogy kedveljem, az igen. Nekem mindegy hogy néz ki, de ha valami bunkó vagy szerencsétlen, esetleg szexista, fideszes, stb akkor nem fekszem le vele az fix.
nov. 2. 22:57
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Ja, kapcsolatban meg az kell, hogy ne laposodjon el maga a kapcsolat, ne úgy nézzen ki a dolog, hogy csak azért fekszünk le, mert rutin lett. Én simán nemet mondok a szexre, szóval volt olyan, hogy sokáig nem volt szex emiatt. Azért nem fogok szexelni, mert kéznél vagyok.
nov. 2. 22:58
 9/12 anonim ***** válasza:
73%

Nekem nem fontos. Volt érzelmek nélküli szexkapcsolatom, amit nagyon élveztem.

De persze más kategória, amikor a pároddal szeretkezel.

nov. 2. 23:04
 10/12 anonim ***** válasza:
85%

Van akinek kell és van akinek nem...ez ilyen egyszerű. Nem egyformák a nők sem.

N 32

nov. 2. 23:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!