Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ez elég lehet egy mai nőnek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez elég lehet egy mai nőnek?

Figyelt kérdés
Havi nettó 400ezer saját lakás egy kis kocsi sportos alkat nagyon okos fiatalos és szereti a gyerekeket:)

okt. 31. 18:58
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
80%
Ha jó a humorod és válalsz házi munkát, akkor igen
okt. 31. 19:01
 2/21 anonim ***** válasza:
okt. 31. 19:03
 3/21 anonim ***** válasza:
67%
Ha nagyon okos volna, akkor nem csak nettó 400at keresne.
okt. 31. 19:04
 4/21 A kérdező kommentje:

2-es és legalább én felvállalom és nem kamuzok össze vissza mint itt sokan a gyakorin anonim névvel....

3-as okés ha a 400 kevés akkor majd lesz több is később ez csak a belépő szint;)

okt. 31. 19:05
 5/21 anonim ***** válasza:
25%
Ha normális nőt találsz akkor elég lesz igen.
okt. 31. 19:45
 6/21 anonim ***** válasza:
80%
Ha nem hajlandó takarítani, ennek a 40-szerese is kevés lenne.
okt. 31. 19:45
 7/21 A kérdező kommentje:

Haha mennyire beragadt itt sok embernek ez a takarítás beszarok:DDD

Azért nem hittem volna hogy a tanulás és az önfejlesztés helyett takarítótanfolyamot kellett volna elvégeznem:DDD

okt. 31. 19:48
 8/21 anonim ***** válasza:
75%
Én leszarom, ki mennyire fejlett, ha nem képes rendben tartani egy háztartást és csicskát keres. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy kéne egy ostoba, gyerek szintű ember aki rendesen takarít, csak a helyzet az, hogy van, akinek a kettő együtt is megy, azaz egy intelligens felnőtt ember aki nem szorul segítségre takarítás és főzés terén.
okt. 31. 19:54
 9/21 A kérdező kommentje:

Oké anya ha nagyon akarok tudok főzni meg takarítani csak rohadt unalmas és ezért nem szeretem.

Kinek van ideje unalmas dolgokra?

okt. 31. 19:57
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Sok nőt is untat a főzés meg a takarítás 🤷‍♀️
okt. 31. 20:23
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!