Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy indul el a válási folyamat?
Figyelt kérdés
Az egyik fél bejelenti,hogy nem akar tovább a másikkal élni?okt. 31. 16:06
1/4 anonim válasza:
Szerintem azzal hogy megszervezi az egyik hol fog élni es beadja a keresetet. Aztan 1 nappal koltozes elott bejelnti hogy elköltözöm elválok.
Annak semmi értelme ha tettek nincsenek csak duma van. Tehát válni akarok szivem, de ez mellett meg hónapokig élnek egyutt.
2/4 A kérdező kommentje:
értelek
okt. 31. 16:10
4/4 anonim válasza:
Én már váltam. Amikor biztos, hogy ezt akarod, összeírod az okokat, a hivatalos igényeidet, és egy ügyvéddel keresetté fogalmaztatod. Aztán szólsz a párodnak, hogy te így döntöttél. Szóban, ha lehet, egyezteted vele az igényeket, hátha sima lesz. Aztán felhívod az ügyvédet, hogy adja be a bíróságra a keresetet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!