Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Tényleg irigy barátnő vagyok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg irigy barátnő vagyok?

Figyelt kérdés

Párommal külön kasszán vagyunk. Ő most itthon van, munkanélküli, nincs sok pénze. Sokszor jól esne, ha elmenni egy étterembe vele, néha meghívnám vagy fizetném a felét de azt mondja ez neki kínos, így nem megyünk randikra.

Van egy haverja, aki mindig nagyon nagyvonalú vele. Ennek a haverjának most lesz szülinapja és megbeszéltük, hogy felesben veszünk neki egy picit drágább ajándékoz, így lett.

Most értem haza és észrevettem, hogy van egy drága videójáték is az asztalon, egy valagnyi sör és egy torta. A haverjának vette még holnapra az ajándékunk mellé.

Felhúztam magam és mondtam, hogy ok, költse a nem létező pénzét! Ő azt mondta, hogy ezzel akarja meghálálni neki azt a sok jót amit mindig tesz érte (úszóbelépőjegyét kifizette vagy hambi meghívás). Azt mondja irigy vagyok pedig nincs rá okom, velem is szokott kedveskedni.

Egy héten egyszer tényleg kapok tőle egy sportszeletet de nem is vártam el eddig többet. Ez viszont rosszul esik, hogy ennyire gavallér a haverjával. Az én szülinapomra elmentünk enni de akkor is felesben fizettünk.

okt. 24. 21:02
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Lehet, még kefélni is fognak egyet a haverjával!
okt. 25. 14:30
 12/18 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszönöm szépen a válaszokat!

Régen nem ilyen volt. Volt munkája és önbizalma. Ha kimozdultunk, kétszer ő fizetett, harmadszorra én hívtam vissza, szóval volt egy dinamikánk.

Az elmúlt egy évben mióta kicsit depressziós és munkanélküli változott meg teljesen. Kezdetben átvállaltam minden téren minden költséget, hogy majd tolom a szekerünket egyedül amíg helyreáll de öt hónap után mondtam, hogy nem bírom egyedül, így az anyukája segít neki/ nekünk. Így lettünk teljesen külön kasszán. A kötelező kiadásokat felezzük de minden másban, kaja, szórakozás, nagyon ritkán kirándulás saját költségen…

Abban reménykedtem, hogy majd azért kuporgat össze annyit, hogy elhívjon néha dehát nem..

A szülinapon túl vagyunk. Remélem örül a haverja. Majd elmehetnek randizni ketten!

okt. 26. 00:12
 13/18 A kérdező kommentje:
Igen, ez a munkanélküliség a nagy kérdőjel. Sajnos bevállalta az apja ápolását és időről időre besegít az anyjának az üzletébe mert az sem bírja egyedül. Így mindig húzza halassza az álláskeresést.
okt. 26. 00:16
 14/18 anonim ***** válasza:
61%
Ha ilyen nehezebb helyzetben, időszakában van, téged kéne a legjobban értékelnie, hogy kitartasz mellette és ott vagy neki, támogatod. Másik meg gondolom neked sincsenek millióid, hogy a te pénzedből ajándékozzon a saját haverjának ilyen drága ajándékot, gondolom magadra meg alig költesz , hogy spóroljatok. Kettő meg minimum, hogy ezt veled kellett volna megbeszélnie, milyen mértékű ajándékot vegyetek neki, ez nagyon pofátlanság volt a részéről. Másik meg értem mindenkinek segít, ami helyes segítsen a szüleinek, de neked segít, a házimunkában, főzés, bevásárlás stb? Másik meg ha nem is tud téged meghívni, venni neked dolgokat mással kedveskedik neked? Akár szóval vagy pl kézműveskedik valamit stb?
okt. 26. 12:10
 15/18 anonim ***** válasza:

Hát ha 1 éve nem dolgozik az elég nagy baj... És jól láthatóan egyáltalán nem értékeli, hogy kitartasz mellette.

Gyorsétterem, futárkodás, biztos találna valamit átmenetileg, HA akarna dolgozni.

Igazad van, randizzon a haverjával akkor.

okt. 26. 13:08
 16/18 anonim ***** válasza:

14.

Nem a kérdező pénzéből vett drága ajándékot, mert külön kasszán vannak. A drága ajándékot közösen vették, mert előtte megbeszélték, hogy így lesz. A további drága ajándékokat a kérdező párja a saját pénzéből vette, mert külön kasszán vannak.

Külön kaján is vannak, mindenki magának vásárol be, és magának főz.

okt. 26. 15:45
 17/18 anonim ***** válasza:

16

Azt írta vettek közösen amit megbeszélték, majd utána vette észre a kérdező, hogy volt az asztalon utána még egy drágább ajándék, illetve torta is és hogy a nem létező pénzét költötte. Én ebből azt feltételezem, hogy vagy hozzá nyúlt az ő pénzéhez vagy a maradék összes pénzéből a haverjának vett ajándékot és így a számlák, étel mind mind a kérdező számlájára megy hiszen ő fogja ezeket fizetni. Tehát így is tulajdonképpen a kérdező pénzét költi. De ha félreértettem akkor elnézést. Mindenesetre nekem ez a történet sehogysem okés

okt. 26. 16:50
 18/18 anonim ***** válasza:
1 éve munkanélküli? Azt hogy? A Dohányboltbokba pl mindíg van felvétel....
okt. 27. 03:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!