Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a fontosabb? A pénz vagy a szeretet?
A felesegem folyton azon lovagol,hogy a penz a penz,mert attol haladunk elore a kap-csolatunkban,de kozbe hanyagolja a testisegeket.
Nekem fontosabb a testiseg,akkor is ha kevesebb van,mivel szeretem,nekem az a fontos, penzt lehet keresni,de egy jo kapcsoaltot ,egy tarsat nehezebb. Sok a piacon az akinek valami kattanasa van. De akkor kinek van igaza? Marmint ha donteni kellene,melyik a fontosabb?
Ilyen kapcsolatból jövök. Azóta hiába lett pénze, a kapzsi hozzáállással nem lett boldog, tojik a mostani párjára is, és mindenkit lenéz. Ez egy mentalitás. Ő elvan testiség nélkül is, és nem érdekli a másik igénye, mert időpocsékolásnak tartja.
Nem egy a célotok. Ő nem szeretni akar, hanem biztonságot. Nagyon utálom ezt a szót is. Átlátszó, és gusztustalanul át van színezve, hogy vádlóan hangozzon. Az eredeti mondat úgy hangzik, hogy neki pénz kell, és te nem szerzed meg. Ez van "biztonságra" átnevezve, mert így nőies.
Ha lenne pénzed, neki akkor sem kell a szex, ez az egész csak terelés, hogy azt csináld, amit ő akar. De utána sem kapnál szeretetet.
A kettőnek nem kellene kizárni amúgy egymást… Vagy én nem értem a logikát benne.
De ha a törődést hiányolod, akkor lehet érdemesebb egy megfelelőbb társat választani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!