Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fontosabb az embereknek a párjuk mint az anyukájuk amikor az anyai szeretet sokkal önzetlenebb?
A kérdést sem értem
Élből nem jó a párkapcsolat ha választani kell
Mindkettőt ugyanannyira szeretem csak másként
Mert a mi "önző génjeink"* célja az, hogy a következő generációba jusson, erre pedig a szüleink alkalmatlanok. Az élet célja a túlélés és a szaporodás. A szüleink feladata ebben az, hogy felneveljenek minket. Amiért hálásnak kell lennünk lenkik, de el kell tudni őket hagyni.**
Az embernek a családjából ki kell lépnie, és a saját útját kell járnia.
*Richard Dawkins: Az önző gén
**vö. (Márk 10,6-8)
Kérdező nem fontosabb, mindkettő fontos. Az ember felnő agyban, testben és leválik az anyjáról, de attól még szereti viszont az ember társaslény, szerelembe esik, vonzódik a másikhoz. Neked anyukád nem adja meg azokat az érzéseket (vagyis remélem!) és kapcsolatban akarsz lenni a másikkal, talán gyermeket nevelni is. Ez teljesen normális folyamat az életben.
Amiről te írsz beteges. Szerintem nem ártana neked pszichológus.
társadalmi hibás elvárás bizonyos rétegekben. főleg nőkre jellemző hogy fúrják a fiú gyermek anya kapcsolatot. nagy konfliktus forrás ez.
én e miatt tartom távol magamt az olyan nőktől akiknek hasonló agymenésük van hogy ha ő vele vagyok ő a világ közepe és nyalni kell a s gét.
Már az eleve beteg hogy a kettő dolgot egy ligában emlegeted.
Mert gondolom anyádba nem vagy szerlmes, nem élsz vele nemi életet.
Bár amilyen beteg elme kell ehhez, nem lepne meg..
Mert nem normalis ha anyukaval él egy felnott ferfi egy vagyoni kozossegben vannak mint vmi házasok es ez mellett tartanak nőket d.gni.
Normal esetben felnőve a nője a felesége valakinek azzal él egyutt azzal vagy egy vagyoni kozossegben es nem az anyjával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!