Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek kinek van igaza?
Figyelt kérdés
Azzal kezdem, nincs semmi bajom azzal, hogy főzök:D szóval, olyan konfliktusunk van, hogy én például, ha húst vágok vagy mit tudom én, valamit csinálok es koncentrálok, akkor nem szeretem, ha megzavarnak. A barátom olyan, hogy jön es ilyenkor megölelget vagy hozzám ér, hogy rá is figyeljek. Ilyenkor szoktam mondani neki, hogy most hagyjon, oké, ha rossz passzban vagyok, néha nem túl türelmesen, azt bevallom. Ő rossz néven veszi, hogy nem osztom meg a figyelmem (?), meg, hogy lazulnom kéne, stb. Most tényleg olyan nagy kérés lenne, hogy ilyenkor hagyjon? Vagy nekem kéne lazulnom tényleg, hogyha valamit csinálok,akkor a párommal is foglalkozzak?okt. 20. 12:19
11/13 anonim válasza:
"Ilyenkor szoktam mondani neki, hogy most hagyjon, oké, ha rossz passzban vagyok, néha nem túl türelmesen, azt bevallom."
Mondtad már nem egyszer.
Ha rossz passzban vagy, akkor ennek megfelelően nem túl szépen.
Alapból zavar ez a dolog, ha meg még rossz kedved van, akkor duplán. Ő ennek ellenére csinâlja. Nem élvezi, hogy felhúz véletlenül?
12/13 anonim válasza:
Én sem szeretem, ha ilyenkor nekiáll valaki ölelgetni, mert volt rá példa, hogy megvágytam/megégettem magam emiatt (mondjuk ha hátulról hirtelen átölelnek a semmiből és megijedek).
Szerintem teljes mértékben érthető, miért nem akarod ezt ilyenkor.
A párod is elég sheggfej, ha tudja, hogy ez zavar téged, mégis csinálja.
13/13 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok, páromnak eszébe nem jut rám förmedni. Mert vissza is kapná. :-) Semmi baj nincs egy futó öleléssel és puszival. Ha már baj, akkor ott sok baj van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!