Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szerintetek kinek van igaza?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek kinek van igaza?

Figyelt kérdés
Azzal kezdem, nincs semmi bajom azzal, hogy főzök:D szóval, olyan konfliktusunk van, hogy én például, ha húst vágok vagy mit tudom én, valamit csinálok es koncentrálok, akkor nem szeretem, ha megzavarnak. A barátom olyan, hogy jön es ilyenkor megölelget vagy hozzám ér, hogy rá is figyeljek. Ilyenkor szoktam mondani neki, hogy most hagyjon, oké, ha rossz passzban vagyok, néha nem túl türelmesen, azt bevallom. Ő rossz néven veszi, hogy nem osztom meg a figyelmem (?), meg, hogy lazulnom kéne, stb. Most tényleg olyan nagy kérés lenne, hogy ilyenkor hagyjon? Vagy nekem kéne lazulnom tényleg, hogyha valamit csinálok,akkor a párommal is foglalkozzak?
okt. 20. 12:19
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
38%

Én pont szeretem ha akkor is foglalkozik velem ha csinálok valamit.

Nem vagyunk egyformák. Keress valmi tuskót mgad mellé.

okt. 20. 12:38
 2/13 anonim ***** válasza:
39%
Szóval ha valamit csinálsz ne nyúljon hozzád mert nem tudsz egyszerre 2 dologra figyelni. Akkor keress valaki taplót aki csak akkor ér hozzád ha dugni akar...
okt. 20. 12:52
 3/13 A kérdező kommentje:
Szóval ha én koncentrálni akarok valamire, csak arra akarok figyelni, amit csinálok (a fenti csak egy kigondolt hirtelen példa volt), nem akarom, hogy elvonják a figyelmem, akkor mar rögtön taplót, tuskót erdemlek. Koszi :D
okt. 20. 13:02
 4/13 anonim ***** válasza:
73%
Természetesen neked. Mint egy óvodás, olyan a párod.
okt. 20. 13:10
 5/13 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem meg rohadtul túlreagálod
okt. 20. 13:15
 6/13 anonim ***** válasza:
35%
Na most ha vágod a húst és hátulról megölel azzal nem kéne, hogy zavarjon. Azért egy húsvágás nem egy atomfizika, hogy hű de kell koncentrálni. Más lenne ha a kezedet fogja le vagy úgy közeledik, hogy nem tudsz tőle semmit csinálni ez zavaró lehet amikor az ember épp valamit csinál és félbe kell hagynia. De amit te írsz azt szerintem túlreagálod
okt. 20. 13:19
 7/13 anonim ***** válasza:
Max annyiban értek egyet veled, hogyha húst vágsz, akkor nyilván nem szeretnél sem magadnak sem a párodnak sérülést okozni, ha esetleg úgy közelít. A kés veszélyes. De én abszolút örülnék neki, ha párom ölelgetne, megszeretgetne, mert egyszerűen jólesik. De egy ölelésnyi időre abba lehetne hagyni a húsvágást. Nem egy nagy időkiesés.
okt. 20. 13:23
 8/13 anonim ***** válasza:
Te vagy az aki közben a késsel hadonászik?
okt. 20. 13:36
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Te nem tudod elfogadni, hogy pl főzés közben ölelgetni akar, ő meg nem tudja elfogadni, hogy te nem akarsz olyankor ölelkezni.

Nincs megoldás a problêmádra. Ha már közölted ugye, már nem először fordul elő. Akkor ezen kívül nem tudsz mit tenni.

Nem vagy ez miatt rossz, egész egyszerűen te nem kívánod az ölelést, mikor húst szeletelsz. Nincs ezzel az égvilágon semmi baj.

Attól, hogy ez màs szerint teljesen természetes, attól még ezzel nincs semmi gond, hogy te ezt nem szeretnéd.

Màsnak meg más a gond. Mindenkinek más a határ. Nem vagyunk egyformák.

Az én vélemênyem az, hogyha valaki fontos nekem, és jelzi felém, hogy mikor húst szeletel, akkor nem szeret ölelkezni, de amúgy meg bármikor màskor igen. Akkor miért ne engedném ezt el?

Ez már valamilyen szinten a másik határainak figyelmen kívül hagyása.

Meg, ha úgy vesszük, ha ez rendszeres, akkor már szándèkos is, tudja, hogy ezzel frusztrál, mégis csinâlja.

Nem lennék olyannal, aki többszöri kérés ellenère sem veszi figyelembe, hogy mit szeretnék.

okt. 20. 13:44
 10/13 anonim ***** válasza:
Ha ez zavar, mondd meg neki normális stílusban. Mindenki lehet olyan szituációban, amikor zavarja a másik közeledése. Ezt pedig illik tiszteletben tartani.
okt. 20. 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!