Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek kinek van igaza?
Én pont szeretem ha akkor is foglalkozik velem ha csinálok valamit.
Nem vagyunk egyformák. Keress valmi tuskót mgad mellé.
Te nem tudod elfogadni, hogy pl főzés közben ölelgetni akar, ő meg nem tudja elfogadni, hogy te nem akarsz olyankor ölelkezni.
Nincs megoldás a problêmádra. Ha már közölted ugye, már nem először fordul elő. Akkor ezen kívül nem tudsz mit tenni.
Nem vagy ez miatt rossz, egész egyszerűen te nem kívánod az ölelést, mikor húst szeletelsz. Nincs ezzel az égvilágon semmi baj.
Attól, hogy ez màs szerint teljesen természetes, attól még ezzel nincs semmi gond, hogy te ezt nem szeretnéd.
Màsnak meg más a gond. Mindenkinek más a határ. Nem vagyunk egyformák.
Az én vélemênyem az, hogyha valaki fontos nekem, és jelzi felém, hogy mikor húst szeletel, akkor nem szeret ölelkezni, de amúgy meg bármikor màskor igen. Akkor miért ne engedném ezt el?
Ez már valamilyen szinten a másik határainak figyelmen kívül hagyása.
Meg, ha úgy vesszük, ha ez rendszeres, akkor már szándèkos is, tudja, hogy ezzel frusztrál, mégis csinâlja.
Nem lennék olyannal, aki többszöri kérés ellenère sem veszi figyelembe, hogy mit szeretnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!