Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik külön szobában alszanak a párjuktól, azoknak a szekrényük, ruhatáruk is a külön szobában van?
Nem, a hálóban van a nagy közös szekrény. Nem mindig alszunk külön, fele-fele arányban. Férjem van a hálóban, én egy külön kis szobában alszom néha, ami a HO-s irodám mondhatni és van benne egy egyszemélyes ágy is.
Okok: totál eltérnek az esti szokásaink. Férjem TV bolond és egész éjjel be kell legyen kapcsolva, üvölt a National Geographic vagy a Spectrum és nem engedi kikapcsolni azután se ha már elaludt. Felébred még arra is sokszor ha lehalkítom :D
Én meg olvasni szeretek sokáig halk zene és pici lámpa, gyertyák mellett. Ő meg ezt nem bírja, én meg sz üvöltő, villogó TV-t. Ha elég fáradt vagyok, elalszom úgy is, de ha nem vagyok hulla, akkor nem.
Hát, szerintem a két dolog semennyire nem függ össze. Mi pl. egy szobában alszunk, de külön helyiségben van a ruhás szekrényünk. És volt időszak mikor külön szobában is aludtunk és volt olyan is még régebben, hogy egy szobában volt a ruhánk és az alvás is.
De miféle kérdés ez? Milyen kapcsolat van a két dolog között?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!