Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit tennél, ha párod a lakásod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél, ha párod a lakásodba (ő szívességi lakáshasználó) odavinne egy állatot, annak ellenére, hogy korábban többször megbeszéltétek a témát és kifejezetten kijelentetted, hogy nem szeretnél tartani?

Figyelt kérdés
okt. 8. 15:17
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
87%
Megtanítanám neki hogyan és mire szokás használni az ajtót, majd szépen kikísérném rajta.
okt. 8. 15:19
 2/22 anonim ***** válasza:
53%
Ez függ az állattól is. Mondjuk ha hoz egy kis akváriumot benne pár hallal, az még elmegy, bár annak se örülnék. De kutyát vagy macskát azt ne hozzon, vigye vissza oda, ahonnét hozta.
okt. 8. 15:21
 3/22 anonim ***** válasza:
87%

Valószínűleg abban bízott, hogy ha meglátod az állatot, megenyhülsz.

Én ebben a helyzetben egészen biztosan határozottan azt mondanám, hogy akkor vidd vissza oda szegényt, ahonnan hoztad és legközelebb tartsd tiszteletben azt, amit megbeszéltünk.

Írom ezt úgy, hogy a mi kapcsolatunkban én szeretem jobban az állatokat és én lennék az, aki gondolkodás nélkül hazahoz egy hontalan állatot (ráadásul közös a házunk, nem csak a páromé) de mégsem teszem, mert úgy tisztességes, hiszen ebben állapodtunk meg.

okt. 8. 15:25
 4/22 anonim ***** válasza:
72%
3# +1
okt. 8. 15:32
 5/22 anonim ***** válasza:
59%

Még ha nem is a tied lenne a lakás, hanem közös vagy mondjuk közösen fizetett albérlet, akkor sem lehet ezt a kérdést így intézni.

Mindkettőtök életteréről van szó.

Mondom ezt úgy, hogy imádom a macskákat, és tartok is a lakásban macskát. De felfogom, hogy más ember másképp működik.

okt. 8. 15:36
 6/22 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem örülnék neki.
okt. 8. 15:43
 7/22 anonim ***** válasza:
18%
Anyósra gondolsz? Neki nem vagyok otthon!
okt. 8. 15:44
 8/22 anonim ***** válasza:
46%
#7 Ez borzasztó gyenge volt!
okt. 8. 15:46
 9/22 anonim ***** válasza:
56%
Nagyon nem örülnék neki, és kérném hogy vigye el. Ha megbeszéljünk, hogy nem lesz állat, miért viszi oda? Azzal próbál manipulálni, hogyha meglátom majd megenyhülök? Biztos nem, pedig imádom az állatokat. De ez legyen egy közös döntés, vagy majd ha gyereket akar, abban is egyedül hoz később döntést??
okt. 8. 15:50
 10/22 anonim ***** válasza:
21%
Ha nem szereted az állatokat, minek neked pasi?
okt. 8. 16:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!