Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ha én kifejezetten élvezem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha én kifejezetten élvezem a házimunkát csinálni, akkor hogyan osszuk fel a párommal a házimunkát, hogy ő is kivegye a részét azért?

Figyelt kérdés

Rendmániás vagyok, imádok a lakásban tenni-venni, ha egy kicsit is ideges vagy rosszkedvű vagyok, nekiállok takarítani, és egyből megnyugszom.

Főzni is nagyon szeretek.

A párom (nemsokára férjem) utálja a házimunkát, szóval jól összeillünk...

Megcsinál 1-2 dolgot de szinte mindent én csinálok, de sokat beszélünk róla h ez így nem jó, és ő maga mondja hogy ő is szeretné kivenni a részét, csak aztán nem lesz semmi, mert ő csak hetente takarítana, én meg legszívesebben minden nap. Főzés meg borzasztó rosszul megy neki. Hogyan osszuk fel a dolgokat akkor?

2022. máj. 9. 16:02
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Hétvégén takarít ő, te meg hétközben, ahogy "rád jön a mánia".

Megtanítod főzni, főzzetek közösen. Amúgy ez a főzés dolog olyan, hogy aki akar, az tud is. Tele az internet receptekkel, részletes leírással.

2022. máj. 9. 16:06
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Ezt miért vadidegenektől kell megkérdezni? Komolyan nem értem!
2022. máj. 9. 16:14
 3/12 A kérdező kommentje:
Kiváncsi vagyok van-e bárki hasonló helyzetben. Mivel mi már sokat beszéltünk erről, nem hiszem h eszünkbe jutna új dolog. Nekem amúgy jó így, kicsit a világ erőlteti rám hogy rosszul érezzem magam, mert én csinálok mindent.
2022. máj. 9. 16:19
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem csak a takarítás, főzés házimunka, és lehet közösen is csinálni, rész feladatokat kiosztani. Porszívózás/felmosás, pucolás/darabolás. Lehet, hogy te főzöl, ő mosogat, ha mosogatógép van ő pakolja ki, szemét kivitel.

Ott van még a mosás, teregetés, vasalás. Vannak a nagyobb volumenű munkák, függöny mosás, ablak pucolás, fürdő/konyha csempék kád, mikró kipucolása, wc kitakarítása, amit nem minden nap csinálsz, de időigényes.

2022. máj. 9. 16:23
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Főzzetek együtt, dolgozzon a kezed alá, azt nem lehet elrontani.

Bízz rá olyan dolgokat, amiket egy-két mozdulattal meg lehet csinálni vagy kevesebb plusz erőfeszítéssel jár. Pl. minden nap, ha elmegy nagydolgot végezni, akkor utána fertőtlenítővel mossa körbe a deszkát. Borotválkozás után úgyis ki kell tisztítani a mosdókagylót, akkor legyen a rutin része, hogy tisztítószerrel körbetakarítja utána az egész mosdókagylót. Evés után, ha összemorzsázta az asztalt, akkor ne csak azt a területet söpörje le, hanem törölje le az egész asztalt.

2022. máj. 9. 16:27
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

3: "kicsit a világ erőlteti rám hogy rosszul érezzem magam"

Nem. :) Saját magadnak generálod fejben ezeket a "problémákat". Téged miért zavar ha a "világ" másképp vélekedik erről? Neked jó? Igen, nem? Ha igen, akkor mi a probléma? Ha nem, akkor meg beszéljétek meg. :)

2022. máj. 9. 16:31
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
3-as Ezzel akkor lesz baj, ha lesznek gyerekek. Őrjöngeni fogsz a rendmániád miatt, hogy nem segít, és te nem tudod majd megcsinálni! Eleve, ha nincs háziállat, gyerek, addig bőven elég hetente kitakarítani, csak rendet kell tartani. Ha ő nyitott segíteni, akkor hiba elutasítani!
2022. máj. 9. 16:33
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Marad a vásárlás, mosás, teregetés, vasalás
2022. máj. 9. 16:44
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Volt kolléganőm tisztaság- és rendmániás. Heti kétszer komplett takarítás, minden hétvégén ablakpucolás. Cipő levétel már a lépcsőházban, mert az előszobába már hosszúszőrű fehér szőnyeget tett - mondom te miért csinálod ezt, hogy idegesítsd magad? Neki ez az igényszintje. OK értem csak épp az ajtón innentől kezdve nem szabad cipővel belépni, mert azonnal futsz a domestosos felmosóvízzel "mert tiszta kutyaszar a város" - még ha mászós csecsemő lenne, értem na de...

Mindegy. Szóval nála azt láttam, bárki bármit is csinált a háztartásban az neki úgysem felelt meg. Szóval a vőlegényed ha át is vállal a házimunkából, te utána fogsz újra takarítani, teregetni, mosogatni.

2022. máj. 9. 16:44
 10/12 nemaRendőrség ***** válasza:
51%

Saját ház/lakás?

Felújítani egy két dologra van igény és keret?

Mert akkor ő játszhatna azzal.

Te rendben tartod a fészket, ő építi

2022. máj. 9. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!