Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen férfivel eggyüttélni?
Figyelt kérdés
Nők véleménye érdekelne, hogy el tudnák-e képzelni az együttélést egy olyan férfival, aki gamer, sokszor reggelig játszik, olyankor nappal alszik, van, hogy délutánig, van hogy estig. Sosem kel fel reggel, mint az átlagember. Jó munkája van, viszont azt kötetlenül végzi, nem kell szigorúan bejárkálnia.okt. 6. 16:12
1/12 anonim válasza:
En siman. De itt a gyk-n mindig van több csaj aki ezen rí hogy a párja csak gépezik.
2/12 anonim válasza:
Ilyen pasim van! Inkabb az zavaró, hogy a házimunka miatt szólni kell, mikor beszopódik a munkaba. De legalább, nem jár el megcsalni. Én kiegyezem ezzel.
3/12 A kérdező kommentje:
És az eltérő életritmus nem probléma? Például szeretnél elmenni vele egy vadasparkba vagy tudomisén hova, amihez az kéne, hogy normálisan felkeljen, és időben elinduljatok.
okt. 6. 16:20
4/12 anonim válasza:
Én nem. Oké ez egy nevezzük hobbinak, de én nem tudnám ezt tolerálni.
5/12 anonim válasza:
Nem, nekem az ilyen szintű függés off.
6/12 anonim válasza:
Nekem nem kéne ilyen férfi, mert akkor mikor tudnánk együtt tölteni minőségi időt? Mindegy lenne ha külön élnénk, hiszen este aktív amikor én fáradt és nappal aludna amikor én aktív vagyok. Kb sosem tudnánk együtt lenni. Bocsánat de nekem ez nem menne.
7/12 anonim válasza:
Igen, egyetértek a #6-tal, nem érdekelne, hogy miért, de ha gyakorlatilag ellentétes napi ritmusban élünk, az nem működőképes kapcsolati szempontból. Ha nem hobbiból, hanem valami munkahely miatt lenne állandó éjszakás (mittudomén, sírásó vagy temetőőr vagy fogalmam sincs, milyen munkák állandó éjszakások :D ), akkor is ugyanaz lenne, hogy nincs átfedés a napunkban, nem tudunk mikor együtt lenni, kapcsolatot építeni. Nekem ez zavaró lenne, tökmindegy mi a munkája és mennyit keres.
8/12 anonim válasza:
3
El van osztva, havonta 2 szombaton, azt csinálunk, amit en szeretnék.
Amig a gép nem a háloban van, nem gond.
10/12 anonim válasza:
Nem. Én családot akartam, ehhez egy normális férfi kellett. Esetleg egy szintén jatékfüggő nő, aki szintén nem akar gyereket jól el lenne veled. Ha még fiatal vagy, talán változhat, ezt is figyelembe lehet venni. Olyan 20 évesen én is voltam ilyen korszakban, de szerencsére kinőttem. Hosszútávon nem szerencsés életvitel párkapcsolatot tekintve.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!