Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Házimunka a közös idő rovására?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házimunka a közös idő rovására?

Figyelt kérdés

Én csinálom többször a házimunkát. De vannak dolgok amik barátnőm feladata mint például a saját cuccai rendben tartása.

Hétkozben is lenne rá ideje es nem a közös minőségi időből venne el hétvégén. De így minden vasárnap ez a program ( mert hát valamikor ezt is meg kell csinálni)

okt. 6. 14:00
 1/7 anonim ***** válasza:
18%
En mindig csak akkor hazimunkázok ha nem vagyok a párommal éppen, ez együttélésnél is érvényes tehat amikor nincs otthon.
okt. 6. 14:05
 2/7 anonim ***** válasza:
76%

Hát nem tudom, ő is úgy érzi, hogy lenne rá ideje és energiája? Szerintem beszéljétek meg. Nem minden embernek ugyanakkora az energiaszintje - persze ezen is lehet segíteni.

És tulajdonképpen mi a kérdésed? A párkapcsolatban lévő két ember beszélje meg a dolgokat, ha az egyiknek valami nem tetszik.

okt. 6. 14:10
 3/7 anonim ***** válasza:
13%
Én vagyok a nő.Mi ezt úgy oldjuk meg hogy hétköznap (általában pénteken de ha valami program van akkor máskor) megcsinálom a hazimunkát amíg nincsen otthon a párom.Így nincsen láb alatt és gyorsabban is tudok haladni.Így a hétvége a miénk.
okt. 6. 14:11
 4/7 anonim ***** válasza:
84%

Ha nem csinálja meg, akkor az a bajod, bótos gyerek.

Egyszerűen csak bármi mást szívesebben csinál, csak ne kelljen neki veled lenni.

okt. 6. 14:32
 5/7 anonim ***** válasza:
82%
Ja, milyen minőségi időről beszélsz, bótos? Döbbenetes, hogy még mindig itt vergődsz, pedig szerintem már te magad se hiszed, hogy igazad van.
okt. 6. 14:37
 6/7 anonim ***** válasza:
58%
A lepontozásokból,illetve felpontozásokból látszik,hogy mekkora egy elkényeztetett ember vagy. Akkor csinálja meg,mikor ideje,illetve energiája engedi. Ha te csinálod többször,gondolom az azt jelenti,hogy ő többet dolgozik.
okt. 6. 15:21
 7/7 anonim ***** válasza:
62%

Milyen közös időről beszélsz? Te otthon bszod a rezet, eleve, miért neki kellene csinálni bármit???

Ja, hogy a két műszak mellett nincs ideje? Hát... nem csodálom.

okt. 10. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!