Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Volt már olyan párod ahol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan párod ahol láttad nem boldog hosszú távon?

Figyelt kérdés

Amikor kérted változtasson dolgokon kicsit, amitől azt éreznéd hogy ami neked fontos arra figyel kicsit jobban. Viszont láttad hogy nem igazán boldog.

Milyen dolgok esetén láttad párodon ezt? - mennyi idő elteltével

szept. 2. 08:38
 1/5 anonim ***** válasza:
53%
Én voltam az..
szept. 2. 09:51
 2/5 anonim ***** válasza:
74%

Jé, tényleg nem boldog? Talán ahhoz lehet köze, hogy egyfeszt cseszegeted, a legellentmondásosabb baromságokkal. Esetleg mert a családod is utálja, és anyád ellene hangol. Vagy mert tönkretetted az egész életét azzal, hogy elvetted a lehetőséget is a gyerekvállalásra. Vagy mert évek óta nem volt szexben része.

Ezek mellett igencsak eltörpül, hogy ő otthon nem pörgős. Mondjuk depressziósan nehéz is.

Azt még egyszer se tudtad megválaszolni az elmúlt 5+ évben, hogy téged mi a cafrangos bütykös kutyafarka tart mellette, ha egyetlen jó tulajdonsága nincs, éd ennyire utálod.

Mondjuk neki sincs más indoka a maradásra, csak hogy hülye, mint a tököm.

szept. 2. 12:18
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem is értem, miért nem boldog. Én sem lennék az melletted. Te egy energiavámpír vagy, abból is a szrabbik fajtából.

Mondjuk ő a hülye, amiért veled van, én az első hisztidnél meg hülyeségednél páros lábbal b.talak volna ki az életemből.

szept. 4. 08:49
 4/5 anonim válasza:

Egy kapcsolatnak kompromisszumképesnek kell lennie normál kereteken belül.

Azért itt lényeges hogy mi az ami zavar es miben kerted hogy valtoztasson.

Miert fontos az neki mi miatt csinalja? Teged az miert zavar? Mindkettőtöknek magaba kell neznie mi miert tortenik es kozosen megbeszelni kit mi miert zavar. Ha nagyon korlatozni akarod, ne lepodj meg ha nem boldog

szept. 4. 12:42
 5/5 anonim ***** válasza:
Egyikotok sem boldog, kar eroltetni a kapcsolatot.
szept. 5. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!