Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miért ekkora probléma ezen az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ekkora probléma ezen az oldalon ez?

Figyelt kérdés

Ha a pár egyik tagja beteg és otthon van, akkor a másik elvárja tőle hogy legalább pár dolgot csináljon meg ha már otthon van. (Na nem egesz nap talpaljon.) Főleg ha azért már látszik hogy javul is.

Persze nem fekvő beteg, vagy súlyos betegségek esetén.

Ilyen kisebb dolgok mint vigye ki a szemetet, főzzön valami egyszerűbbet ilyesmi.

Miért kell ezen felháborodni hogy mer ilyet elvarni?

aug. 23. 20:37
A kérdező szavazást indított:
Igen normális elvárni az egyszerű dolgokat
Alap hogy azért valamit csinálok ilyenkor is
Nem normális dolog betegtől ilyet várni
Zavarna
Rosszul esne
20 szavazat
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
97%
Hát, lázas betegen főzzön a halál. 🤷🏼‍♀️😅
aug. 23. 20:40
 2/13 anonim ***** válasza:
94%
A szavazásnál kihagytál egy opciót: " a bótos vagyok" 🤣🤣🤣
aug. 23. 20:43
 3/13 anonim ***** válasza:
91%
Hagy pihenjen már az ember bakker. Húzz már el.
aug. 23. 20:43
 4/13 anonim ***** válasza:
97%
Nem, betegen pihenés van. Neked kéne ápolnod normális esetben, nem neki "pattognia".
aug. 23. 20:57
 5/13 anonim ***** válasza:
62%
Nem szabad kovetelni semmit. Ha eleg jol fozol,konyorog erte h o fozhessen maganak... xd
aug. 23. 21:15
 6/13 anonim ***** válasza:
94%
Bótos csávó és a műkörmös csaja 4799743268997432790. epizód. Továbbra is uncsi...
aug. 23. 21:30
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Én nem várom el, ugyanakkor volt már rá példa, hogy már javuló félben visszatértem a házimunkához, holott a férjem mindenben segített, amíg nem tudtam kb kikelni sem az ágyból. Szerintem ez abszolút egyénfüggő, ki mit tud és akar bevállalni. De elvárni, vagy akár szemrehányást tenni valóban tuskóság. Mindenki másképp éli meg a betegségeket. No meg az se mindegy, mivel van otthon az ember...
aug. 23. 21:58
 8/13 anonim ***** válasza:
91%
Basszus, te totál rögeszmés vagy, bótos! Rendesen ijesztő, hogy hetek óta nem bírsz leakadni a témáról!
aug. 23. 22:02
 9/13 anonim ***** válasza:
Az a probléma, hogy mióta beteg, naponta itt hisztizel ezen IS. Hiába várod, hogy támogassanak, nem lesz igazad.
aug. 23. 23:16
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Szegény lány, add már meg az elérhetőségét (nő vagyok).

Csak hogy tudja, mekkora paraszt a kedves párja. Ő két helyen is dolgozik, otthon mindent megcsinál, te meg csak pár órában vakarod a tökeidet apuci vállalkozásában. Térj már észhez, te kretén. Adj hálát az égnek, hogy van egy ilyen nőd.

aug. 24. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!