Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elfogadható így?

Figyelt kérdés
Ha azt mondaná párod hogy most nem akarja az évfordulótokat ünnepelni mert nem érzi jól magát lelkileg.
aug. 23. 07:56
 1/7 anonim ***** válasza:
21%
Kijönnék az ajtón és többet nem látna.
aug. 23. 08:02
 2/7 anonim ***** válasza:
24%
Nem, nem elfogadható. Nálam ez a mondat, hozzáállás szakítóok lenne. De én már csak ilyen hirtelen döntő vagyok.
aug. 23. 08:05
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Először meg kéne tudni, hogy mitől nem érzi jól magát…
aug. 23. 08:06
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez így elég kevés...Leülni megbeszélni vele, mi a gond.
aug. 23. 08:15
 5/7 anonim ***** válasza:
87%

Ha valaki nem érzi jól magát egy kapcsolatban "lelkileg" akkor inkább azon kellene elgondolkodni hogy ez miért van, miért marad benne ebben a kapcsolatban ha neki ez nem jó!?

Mert ha valami sz*r akkor azon mit kell ünnepelni?

A jó kapcsolat alapja a kommunikáció. Meg kell beszélni mi a gond és hogy lehet e rajta javítani.

aug. 23. 08:40
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, én értelmezem félre, de szó sem volt arról, hogy a kapcsolatban nem érzi jól magát, csupán annyi van a kérdésben, hogy lelkileg nincs jól. Mondjuk, ez már eleve adja, hogy ebből kiindulva ünnepelni sincs kedve.

Csak egy példa: Tegyük fel, hogy megszűnt a munkahelyem, szarul érzem magam miatta, bánt, aggaszt. A párom viszont el szeretne menni megünnepelni az évfordulónkat. Már csak azért sem mennék bele, mert tudom, hogy nem tudnám magam jól érezni és ezt ő is látná rajtam, tehát lényegét vesztené az ünneplés. Egészen biztos, hogy kérném tőle, halasszuk el egy jobb időszakra. És fordított helyzetben sem sértődnék meg ezen.

Egyébként, jól működik a kapcsolatotok? Mert abban az esetben tudom még ezt elképzelni, ha sokat veszekedtek vagy valami nagyobb problémátok van, ebben az esetben sem lenne kedvem ünnepelni, én is megvárnám, míg rendeződik a dolog.

aug. 23. 09:58
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Egy xar kapcsolaton nincs mit ünnepelni. Ő is érzi ezt.
aug. 23. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!