Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire elfogadható ez?
Barátnőmnek húzós 1,5hete volt, szinte aludni jött haza.
Én ezalatt intéztem mindent, a dolgait, bevásárlást, kaját stb. hogy tényleg ne legyen gondja semmire és a dolgára figyelhessen csak. Reggel keltem vele, dolgoztam én is. Este megterítettem a vacsihoz, elpakoltam stb h tudjon aludni menni.
Nem tudom, de normális hogy meg se kérdezte hogy vagyok, mi történt velem..? - mintha én nem is lettem volna sehol..ilyen érzésem van..
Nem
Bioritmus...etsém..
No, a kérdés, h ő ezt mivel kompenzàlja? Idővel megunod, h a màsik b@szik ràd, te szolgàlod az igényeit...
Én most csináltam végig egy cég szétválását...(főkönyvelő vagyok egy multinál) nemreg zárult le. Az utolsó 3 hétben, azt sem tudtam merre vagyok arcal előre. Férjemet most léptették elő, megünnepelni sem tudtuk...Ha nem kértünk volna fizetett segitseget, (takaritónő) felette volna a mocsok a házat. Hullafaradtan zuhantunk egymás mellé az agyba, (néha furdés nélkul) mindezt ugy, hogy mindketten otthonrol dolgozunk! 😏
Uh. jah, normális, a kerdes az, hogy milyen erős a kapcsolatotok, es a nehéz idoszak után, van e ereje(és főleg)/kedve, "együtt" lenni, megélni a kapcsolatot.
Inkább azt érzem én "szolgálom" őt.
Szól mi kell neki a munkához, vagy mit segítsek és már intézem is/ estére megvan hogy másnap tudja vinni.
Automatikusan intézem a teendőink, csak neki ne legyen rá gondja..
Hasonló helyzetben ezt tőle nem nagyon kaptam vissza
6
Na ez viszont gáz, ha te nem kapod vissza. Megkoszoni legalabb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!