Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nők miért tartanak el egy pasit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők miért tartanak el egy pasit?

Figyelt kérdés
Őszintén?Több ismerősöm van ,aki ezt teszi.A pasi full kihasználja,a nő tesz bele többet anyagilag,sőt minden szempontból többet tesz bele.Raadasul a pasi úgy viselkedik vele ,mint egy darab szarral.Miert?Aki volt hasonló kapcsolatban,miért maradt együtt egy ilyen alakkal?
aug. 2. 14:27
 1/10 anonim ***** válasza:
70%
Mert fel kell tudni mutatnia valakitmunkahelyen vagy gyerek mellett hogy van férje/párja. Az egyedulállo anyákat egy szerencsétlen sz.rba nézik meg ugyis kezelik.
aug. 2. 14:30
 2/10 anonim ***** válasza:
81%
Önbecsülési problémák, apu-anyu családi minta.
aug. 2. 14:32
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Én utólag már azt mondom, hogy családi minta miatt. Már öt éve voltam együtt az exemmel, amikor felismertem, hogy pontosan azt csinálja velem, mint anyámmal apám. Nem dolgozott vagy ha dolgozott, akkor is elitta a pénzt, amit kapott. Tőlem is folyton kölcsönkért, persze sosem adta meg. A haverjait is mindig lehúzta és természetesen folyamatosan hazudozott össze-vissza.
aug. 2. 14:56
 4/10 anonim ***** válasza:
58%
#3 Na, én pont emiatt vagyok úgy, hogy SOHA nem vagyok hajlandó egy fillért sem adni egy férfinek, soha nem segítek neki az anyagi problémái megoldásában.A férfi dolga az anyagiakat megoldani, minimum hogy magát eltartja.Egy normális férfinek az is alap, hogy a nőjét anyagilag támogatja.
aug. 2. 15:01
 5/10 anonim ***** válasza:
Én nem szándékosan sétáltam bele egy ilyen kapcsolatba, hanem közben alakult úgy, hogy ez lett a vége. De nem is maradtam benne, mert nyilvánvaló volt, hogy mire megy ki az egész. Talán, aki nem tud kiszállni egy ilyen helyzetből, az fél változtatni, vagy azt hiszi egyedül maradna, ha szakít.
aug. 2. 15:01
 6/10 anonim ***** válasza:
78%

4. "Egy normális férfinek az is alap, hogy a nőjét anyagilag támogatja."

Egy normális nőt nem kell anyagilag támogatnia egy férfinak. :)

Engedjük már el ezt a ki támogat kit dolgot! A férfi is dolgozik, intelligens, van esze, káros szenvedélyektől mentes, volt gyerekszobája. A nő is dolgozik, van esze, káros szenvedélyektől mentes, volt gyerekszobája.

Probléma megoldva! :)

aug. 2. 15:18
 7/10 anonim ***** válasza:
#6 Én elvagyok egyedül is, ha nem ad a férfi pénzt.Nem azért, mert nekem nincsen.Pont azért élek meg egyedül is.:)
aug. 2. 16:12
 8/10 anonim ***** válasza:
#6 Csak a valamire való nőket kell támogatni anyagilag, más fajta nőknek nem is adnak pénzt a férfiak amúgy sem.De tudod te is pontosan, hogy ez az igazság.
aug. 2. 16:13
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

8. Nem, nem tudom. A feleségem is jól keres, én is. Neki is van, nekem is van saját pénzem. Van közös életünk, közel 23 éve. Szóval támogatnom kellene? Ugyan már! Ha egy férfi pénzel egy nőt, akkor ott már alá és fölé rendeltségi viszony van. Egy valamire való nő nem vehető meg. Amelyik nő meg pénzelteti magát, ott meg nem igazán beszélhetünk érzelmekről. Gondolom ezt te is tudod pontosan, ez az igazság.

Sőőőőt, sosem volt olyan kapcsolatom, ahol egy nőt támogatnom kellett volna anyagilag, sosem éreztem volna jól magas oda-vissza, ha egy nőt meg kellett volna vennem, vagy pedig csak a pénzemért lett volna velem.

Tudod vannak különböző szintek, én elhiszem amit mondasz, de az nem az én szintem, vagy ligám. Engem mindig is az önmagában is életképes, önálló nők vonzottak. Tudom magasan van a léc, de hát kinek mi. :)

aug. 2. 22:37
 10/10 anonim ***** válasza:
Nálam nem így kezdődött, hogy "tarts el", igaz, naiv voltam az elején, ezt már belátom. Először költözzünk össze és legyen közös kassza, nála ez elvi kérdés, de istibizi, hogy majd nagyon spórol és figyel, hogy ne költsön többet, mint amennyit megkeres és tudja, hogy elcseszte, de folyamatosan képezni fogja magát és keresi a jobb lehetőségeket. Először még megköszönte, ha egy nyaralást pl. én álltam, mondjuk másképp nem is tudtunk volna menni, aztán egy idő után teljesen természetesnek vette, hogy többet költ, mint amennyit bele tud adni, a végén meg már oda jutottunk volna, ha hagyom, hogy ő bármit megvehet, neki a legújabb iphone kell, mert csak, de ha én bármire akartam költeni, az hülyeség. Én sokáig próbáltam megbeszélni, de soha nem lett érdemi változás és még én voltam a rossz, aki állandóan feszültséget szít, miközben ő teljesen jól meglenne, ha nem veszekednék állandóan vele. Végül persze szakítás lett vége.
aug. 2. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!