Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, szerintetek van jelentősége ennek a rövid beszélgetésnek vagy túlgondolom?
Barátommal harminchoz közeliek vagyunk, együtt élünk egy ideje.
Sokszor dícsérem őt, hogy milyen jól néz ki de már korábban is említette és ma is mondta, hogy nagyon zavarja a magassága.
Eddig nem vettem komolyan, azt hittem viccel. Én nagyon örülök a magasságának mert 177 cm vagyok, ő pedig kb 183. Mindig mondtam neki, hogy az se zavarna, ha alacsonyabb lenne de így nekem tökéletes és ez számít szerintem.
Ma azt mondta, hogy a csajok a két méteren felüli fickókat szeretik.
Viccesen megjegyeztem, hogy sokkal könnyebben talál tőlem alacsonyabb hölgyet, ha ennyire zavarja a méret különbségünk és máris meg van oldva a “problémája”. Komolyan vette a megjegyzésem és azt mondta, hogy nem, sajnos azoknak a nőknek is a két méteren felüli fickók jönnek be. Talán ha délebbre megy vagy ázsiába, feltűnőbb lenne de itt kisebbségi komplexusa van.
Köpnyi nyelni nem tudtam ettől az általánosító hülyeségtől és magamra is vettem. Ha nekem ő így tökéletes, akkor miért rugózik mindig ezen. Értem, hogy van férfi ego de ennyire számíthat valakinek, hogy a párkapcsolata mellett is tetszen másoknak? Nem esett jól és vannak kérdőjelek a fejemben, hogy tulajdonképpen velem van a baja, én vagyok jó neki.
Érdekes... ha van párja, akkor miért érdekli ilyen szinten a nők általános "ingerenciája". Arról nem is beszélve, hogy az információ fals.
Szóval azt javaslom, nagyon vigyázz magadra, mert itt van valami a háttérben, ami eddig rejtve volt, és kihat az énképére, sőt, akár a kapcsolatotokra is (ezen keresztül rád is).
Szia,
Sajnos keresgél úgy érzem. Nem érzi jól magát melletted. Szerintem engedd el, csak időt pazarolsz rá hidd el.
Eddig ment a 180+, most már 200 felett? Ne röhögtess már.
Legközelebb mi lesz?
3 méter alatt nem állunk szóba senkivel? 😂
Két exem is 170 körül volt (én 168 vagyok).
Akkor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!