Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális hogy erre nem figyel?
Figyelt kérdés
Hörgő gyulladással van itthon azt mondta az orvos hogy a covid egy fajtája miatt lett beteg.
Kapott gyógyszereket, de köhögö rohamok jönnek rá. Igazi ugatós köhögés, ülve alszik ha tud. De köhögéskor nem teszi a szája elé a kezét hanem bele a levegőbe. Azt hiszem kezdem én is emiatt elkapni.
2024. júl. 22. 07:59
1/10 A kérdező kommentje:
Bar nem mondta az orvos hogy fertőző q betegsége
2024. júl. 22. 08:00
2/10 anonim válasza:
Ha három hét alatt nem kaptad el, együtt élve, akkor nem fogod.
3/10 anonim válasza:
Legalább már takarít, ha már otthon van és aludni sem tud?
4/10 anonim válasza:
Bótos hülyegyerek! ÁLLJ MÁR LE!!!
5/10 Grizesteszta válasza:
Ez aranyos: "kezdem elkapni". Vagy elkapod vagy nem, de ezen nem sokat segit a kohogeskor odarakott kez, mert megfogja a kilincset, vizcsapot, wc lehuzot minimum.... sok szelloztetes, fertotlenites, ha lehet, akkor kulon szoba. A kez a villamoson szamit, ahol csak a szallo baci van, de nem taperolod a kohogost.
7/10 Grizesteszta válasza:
#4,6: mi az hogy "bótos"? Sose ertem, honnan a fenebol ismeritek fel az anonim hozzaszolokat?
8/10 anonim válasza:
Én is azért írtam, amit (#3as vagyok)
Egyértelmű az írásából, meg amit ír
Van a bótos gyerek, akit anyuék tartanak el és állandóan itt nyunnyog valami sz@rért a nője miatt. Általában csak nem takarít, de mostanában hisztis és beteg is
9/10 anonim válasza:
7#
Egyszerűen felismerhető az írása, stílusa 😂
10/10 Grizesteszta válasza:
#9: Aha, értem... hát, ezt én nem követem, sokkal jobban szeretek olyanokkal beszélgetni, ahol van jelige, őket el tudom különíteni a masszától. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!