Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ha van párotok, hogyan alszoto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha van párotok, hogyan alszotok az ágyban?

Figyelt kérdés
Most nem a szex részét kérdeztem. Ha változó, akkor a leginkább jellemzőt jelöljétek
júl. 6. 12:50
A kérdező szavazást indított:
Átölelve egymásba bújva
Egymás mellett alszotok, de nem összeölelkezve
Külön ágyban alszotok
27 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
87%
Most nyáron csak egymás mellett. 2-3 perc ölelkezés után már olyan melegünk van, hogy nehéz bírni ilyenkor. Télen viszont nagyon jó összebújni, amikor hideg van
júl. 6. 13:04
 2/10 anonim ***** válasza:
90%
Ő az ágyban én meg kint a csűrben,nyugtunk van egymástól legalább.
júl. 6. 13:07
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Jó gyorsan, csukott szemmel.
júl. 6. 13:11
 4/10 anonim ***** válasza:
14%

Egymás hegyén hátán csillagpózban is ahogy esünk ugy alszunk🤣 de sokszor romantikusbbújás van, vagy csak érintkezunk valahol.

Volt olyan exem aki meg elfordulva aludt tolem, hát kiégtem mellette. (Még állatok se alaszanak így)Lett olyan barátom akivel aludni is jó:)

júl. 6. 13:13
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Úgy alszunk el, hogy olelkezunk, de reggel másképp kelunk.
júl. 6. 13:24
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Normálisan. Nem fonjuk össze egy hajtincsünket, hogy valamink összeérjen, különben elszakít minket egymástól a világ.
júl. 6. 14:41
 7/10 anonim ***** válasza:
Egy éjen belül is változóan. Egy periódusban átölelve, egy periódusban elfordulva. Ez nyáron sem probléma toronyventillátorral, illetve rejtélyes módon pont egyikünk sem izzad. (V.sz.l. betegség.) Hétvégenként felébredés után átöleljük egymást és még alszunk vagy csak pihenünk.
júl. 7. 18:44
 8/10 anonim ***** válasza:
70%

180x 200as ágyban, egymás mellett, nem összebújva. Alvás előtt puszilkodunk, ölelkezünk, szép álmokat, aztán alszunk.

Egyébként nagyon rominak látszik a filmekben, sorozatokban meg minden, de Én nem tudok összenyomorodva aludni, számomra nagyon kényelmetlen. Szerencsére a férjem megérti:)

júl. 8. 16:44
 9/10 anonim ***** válasza:

Egymás mellett, ki-ki, ahogy neki kényelmes.

A probléma akkor van, amikor a vőlegényemnek félig rajtam kényelmes, és arra kelek, hogy nem kapok levegőt rendesen :D - pedig csak 28 kilóval súlyosabb nálam...

Van, amikor egymást ölelve alszunk el, de többnyire ő 2-3 órával később fekszik le, így bekísér, simogat, beszélgetünk, aztán kimegy és alszom... teljesen változó.

júl. 8. 21:42
 10/10 anonim válasza:
Külön szobában hosszú hosszú ideje. :)
júl. 10. 00:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!