Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha van párotok, hogyan alszotok az ágyban?
Egymás hegyén hátán csillagpózban is ahogy esünk ugy alszunk🤣 de sokszor romantikusbbújás van, vagy csak érintkezunk valahol.
Volt olyan exem aki meg elfordulva aludt tolem, hát kiégtem mellette. (Még állatok se alaszanak így)Lett olyan barátom akivel aludni is jó:)
180x 200as ágyban, egymás mellett, nem összebújva. Alvás előtt puszilkodunk, ölelkezünk, szép álmokat, aztán alszunk.
Egyébként nagyon rominak látszik a filmekben, sorozatokban meg minden, de Én nem tudok összenyomorodva aludni, számomra nagyon kényelmetlen. Szerencsére a férjem megérti:)
Egymás mellett, ki-ki, ahogy neki kényelmes.
A probléma akkor van, amikor a vőlegényemnek félig rajtam kényelmes, és arra kelek, hogy nem kapok levegőt rendesen :D - pedig csak 28 kilóval súlyosabb nálam...
Van, amikor egymást ölelve alszunk el, de többnyire ő 2-3 órával később fekszik le, így bekísér, simogat, beszélgetünk, aztán kimegy és alszom... teljesen változó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!