Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most mit jelentsen?
Ma van három éve, h a párommal össze költöztünk. Jeleztem neki már régebben, nehogy elfelejtse az evfordulónkat. Azt is mondtam, nem kérek ajándékot, de egy szál Virágnak örülnék.
Ma haza jön, és közli velem, h tudja évfordulonk van, ,,és akkor mi van?"
Nemhogy virágot, de még szóban való köszöntés, esetlegesen egy kösz h vagy nekem, se kaptam. Sajnos egyszer sem az évek alatt
Ha szóvá tettem, h legalább mondhatná, h hé te hülye boldog évfordulót, azt mondta ha veszekedni akarok, őt hagyjam ki belőle
Ugy érzem nem érdemlek meg egy szál virágot, vagy egy kedves szót, pedig a lelkem kiteszem érte, eltűröm h minden nap 2 liter sört megiszik, h nem csinál itthon semmit, és még sorolhatnám
De úgy érzem, semmit nem érdemlek, semmit nem ér amit csinálok 😪
"pedig a lelkem kiteszem érte, eltűröm h minden nap 2 liter sört megiszik, h nem csinál itthon semmit, és még sorolhatnám"
Minek? Én sem értem, hogy miért vagy még vele.
Ha bepasiznál, mindjárt rohangálna utánad.
Én keresnék jobbat aztán sz@rja össze magát.
Buliznék, ismerkednék, táncolnék, megbolondulna mellettem a féltékenységtől!
a lelkem kiteszem érte, eltűröm h minden nap 2 liter sört megiszik, h nem csinál itthon semmit, és még sorolhatnám
Ezt feledtetné, jóvá tenné egy szál virág? Minek tűrsz el bármit is? az anyja vagy vagy miért csinálod ezt?
A férjem a szülinapomra és nőnapra hoz virágot. Slussz. Nem várom a házassági évfordulünkra sem, boldogat neked is, puszi-puszi, ennyi. Viszont a mindennapokban tisztelettel, szeretettel viselkedünk egymással. És ennyi.
Nálatok kvra nem a virág a baj.
Bár ez a sörözés nem tűnik túl jófejnek, azért az sem teljesen oké, hogy te ráparancsolsz, el ne felejtse az évfordulót.
Ezek az ünnep dolgok - az én véleményem szerint - olyanok, mint a közlekedésben az előzékenység.
Ha látom, hogy valaki túródik, nyomul sávváltásnál vagy mondjuk balra nagy ívben kanyarodásnál ,még akkor is inkább nehezítem a dolgát, ha igazából kényelmesebb lenne ha segítem/beengedem.
Míg ha azt látom, hogy valaki türelmesen vár a kereszteződésnél, hogy elkanyarodhasson, vagy kirakja az indexet sávváltásnál és látom, hogy nem csak bevetődik, hanem keresi a helyet, akkor még fékezés árán is segítek neki.
Évfordulót/lánykérést/szülinapot aki megparancsolja, hogy ne felejtsem el, akkor én is szarnék rá. Mert agyonvágja az igyekezetemet, hogy tervezzek meglepit, gondolkodjak rajta, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!