Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az apró figyelmességeket szoktátok kommunikálni, vagy jobb ha magában tartja az ember?
Pl: Van két polc a fürdőben, és azon gondolkodtam, hogy az alsót illene odaadni a páromnak ha lenne, mert alacsonyabbként az neki nyilván kényelmesebb.
Na most ha kommunikálom, az könnyen tűnhet számításának is, viszont az is egy gyakori dolog, hogy az ilyeneket nem vesszük észre. Én örülnék ha a párom az ilyeneket megemlíteni. De lehet én vagyok nagyon virág lelkű.
Természetesen arról van szó hogy egy alkalommal, nem ilyen hándálgatásokról van szó!
(Elméleti kérdés, nincs párom)
Én azt szeretem amikor a barátnőm gondolatolvasóként érzékeli azt, ha teszek neki egy kedves gesztust, pl ilyen volt amikor felszereltem neki a számára multiorgazmust okozó ikeas polcot mire hazáért a munkából. Annyit mondott, hogy ügyes vagy. Én sokkal nagyobb dolgot vártam volna, és rosszul esett nekem ez, vagyis az, hogy....azt hittem leveszem a lábáról, hogy majd ezért lesz valami beöltözős szex, de semmi.
Aztán amikor hangot adtam ennek pár nappal később, képes volt egy olyannal elém állni, hogy "bocsánat, nem tudtam, hogy neked ez rosszul esett". Majdnem elhagytam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!