Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Soknak számítana ez neked?
Én később kezdek dolgozni mint párom. Mindkettőnk munkahelye közel van a lakásunkhoz.
Eleve 10perces késéssel indul dolgozni. Kb kéthetente felhív hogy itthon hagyott vlmit vigyem be a munkahelyére.
Kezd zavarni és nem tudom ez normális e,vagy normális e, ez a fokú feledékenység?
Kéthetente egyszer elfelejteni valamit szerintem nem nagy dolog. Valószínűleg azért gondolom így, mert velem is előfordul ilyesmi. Ugráltatásnak se venném, mármint nem magy dolog valamit menet közben bedobni a portára, és írni neki, hogy ott keresse.
A notórius késés jobban zavarna, de nem akadnék ki rajta, hanem megpróbálnék segíteni neki, pl az időbeosztással. Eleve ha este összepakol az ember, akkor reggel kevesebb dolga van, ha rendszeresen tovább tart összekészülnie (pl a reggeli rutin, smink... Stb), akkor szánjon rá több időt, és a probléma megoldva.
Férjem néha elfelejti az ebédjét, de mivel messzebb dolgozik, ezért olyankor inkább vesz magának valamit. Van, hogy elfelejti lekapcsolni a villanyt a wc-ben, van, hogy én felejtem el ugyanezt: ilyenkor szóvá tesszük semleges hangon, és lekapcsoljuk, ha már amúgy is ott vagyunk. Ez inkább csak egy visszajelzés, hogy figyeljünk jobban, ha gyakran előfordul. Férjem a pénztárcáját pakolja el mindig olyan helyre, hogy nem találja, és a telefonomat. Mindketten tudjuk ezt, és mikor sietünk, direkt a másik kezébe nyomjuk, mielőtt keresnj kezdi. X év után tudja az ember, mik a tipikus dolgok, amiket a másik elfelejt, és segít neki, ugyanez viszont. Ilyen a csapatmunk.
Jó dolog, ha azember igyekszik tervezni, felkészülni, rendszert vinni az életébe, de abszolút rugalmatlanná válni emiatt hátrányos. Apróságokból pedig kár elefántot csinálni.
12es a késés is minden napos. Beállít 3 különböző időre ébresztőt de a legutolsó után kel fel. Én mind3ra fent vagyok, volt h át utolsó után én keltettem.
Mindent beteszek meg előkészítek neki a munkába csakhigy spóroljak időt neki. Ő nem sminkel vagy ilyesmi csak elcseszi az időt a wcn.
Fú ez nagyon gáz. Felebreszt 3szor is. Te pedig még aludhatnál.a minimum hogy csendben kellene felkelnie, hogy hagyjon aludni téged.
Mi az hogy te teszed be a cuccait? Mi ő kisiskolás? Állj le ezzel, ne pakolj be neki. Mondd hogy fáradt vagy és aludnod kell. Füldugóval aludj és ne vegye olyan hangosra az ébresztő órát. Én tuti balhéznék...
Keljen fel korábban hogy a wc-vel végezzen. Egyáltalán csinál neked bármit is? Viszonozza? Főz? Vagy valami... Kifejezni hogy szeret, vagy egyoldalú?
Havi két három alkalom nem lenne megterhelő számomra.
Naponta igenis az, még úgy is ha esetleg ő is hasonlóan segít neked dolgokban.
Le kell ülni megmondani nem második anyuka vagy, felelősséget kell vállalnia a saját ideje, dolgai iránt. Rakja el, készítse ki, oldja meg ha naponta felmerül ez nála s a kényszer, hogy káoszba fullad majd megedzi.
Igen mert még így is hogy én előkészítek beteszek mindent a táskájába még sokszor így is puffog és kapkod.
Kb 6.50től 7 25ig a wcn van. Fél8ra kellene beérnie de még 7 25kor fozi a kávét amit visz. Kb 40re ér be minden nap.
De 6.15 től 6.50ig 3x csörög hangosan az ora
Qrvára idegesítene. Exem ilyen volt, késett és minden szrját otthon hagyta, vigyem utána.
NEM! Szépen hazajössz érte, én nem az anyád vagyok, hogy utánad horjam a szrjaidat, amikor nekem is dolgoznom kell.
Ha kirúgnak, akkor meg így jártál, majd a következő melóhlyen figyelsz.
Félelmetes, mennyi "férfi" képtelen felnőttként viselkedni. Olyanok, mint egy óvodás, nem figyel, otthon hagyja, egy főtt kaját nem képes elkészíteni magának.
Hálisten a vőlegényem férfi, nem egy óvodás hülyegyerek.
Mindent beteszek meg előkészítek neki a munkába csakhigy spóroljak időt neki. - ez mondjuk külön szánalmas és szegénységi bizonyítvány neki.
Más: hogyha én lennék a főnöke és ez a fülembe jutna, aznap rúgnám ki a francba. Ilyen nagyon "felelősségteljes" önellátó emberekre nincs szükségem.
12-es, kéthetente elfelejteni nem nagy dolog. Képzeld el ezt 15-20 éven keresztül.
Hogy abból áll kéthetente! az időd egy része, hogy a hülyegyerek párod után cipeled a dolgait.
De, igen, az marha sok elb...ott idő a másik nemtörődömsége miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!