Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Soknak számítana ez neked?
Figyelt kérdés
Én később kezdek dolgozni mint párom. Mindkettőnk munkahelye közel van a lakásunkhoz.
Eleve 10perces késéssel indul dolgozni. Kb kéthetente felhív hogy itthon hagyott vlmit vigyem be a munkahelyére.
Kezd zavarni és nem tudom ez normális e,vagy normális e, ez a fokú feledékenység?
Rohadt megterhelő lehet kéthetente kisegíteni valami aprósággal.
Majd ha lesz pár gyereked, gondolj vissza erre a rettentően nagy erőfeszítés sorozatra...
jún. 17. 08:55
3/27 anonim válasza:
Ha a késésnek van oka, pl ha nő és sokáig sminkkel, vagy egyéb okokból késik és ha nekem nem lenne megterhelő, akkor engem nem zavarna. Ha férfi, akkor sem zavarna, mert mi férfiak kb egy idő után a farkunkat is elhagyjuk. Én is közel lakok a barátnőm munkahelyéhez, sokszor szokott az lenni, hogy bekell vigyek neki valamit. Engem nem zavar, sőt, nekem kicsit aranyos is, nem jelent számomra érvágást az a 10 perc, mivel szeretem, és az életben lesznek ennél sokkal nagyobb problémák is, ezért ezt nem látom problémának. F
jún. 17. 08:58
4/27 anonim válasza:
A párom (F) van mindig rohanásban, ilyenkor jön a segítsek már - részemről meg a kérdés, hogy "tudtad, hogy mész dolgozni, nem?"
jún. 17. 09:05
5/27 anonim válasza:
Nekem eddig csak olyan pasik jutottak akik mint vmi katonatisztek mindig halál pontosak, mindent módszeresen bepakolnak de egy nyaralásra is, mindent megszerveznek az utolsó legapróbb fa szságban is, és mindezeken állandóan görcsölnek mint vmi fegyőr, hogy rend fegyelem legyen, minden koccra kész legyen, minden makulátlan hibátlan legyen.
Engem meg ezek visznek a sírba. Szigor, ideg, feszültség.
A szeretet, lágyság, meg ilyenek meg persze kanyarban.
jún. 17. 09:09
6/27 anonim válasza:
*Ja meg lazaság kanyarban. Hát igy indulni egy családi vagy haveros sörözős bográcsozós horgászós partira is meg a karácsonyra is igy készülni, hát én rühellem.
jún. 17. 09:11
7/27 anonim válasza:
Én nő vagyok. Gondolom nő az illető? Szerintem irritáló. Miért ugráltat? És ha nem laknál közel? Vannak ilyen emberek...
jún. 17. 09:21
8/27 anonim válasza:
Rendszeresen ezt csinálja akkor nagyon gáz. Ne vidd be neki. Mond hogy nem lennél kész és nem érnél be a munkahelyedre.
jún. 17. 09:22
9/27 anonim válasza:
5# Jó az meg a ló túloldala😂
jún. 17. 09:33
10/27 anonim válasza:
Indulás előtt kérdezd meg listaszerűen, hogy nála van-e. Férjem is mindig akkor hagy itthon dolgokat, amikor nem kérdezek rá, amúgymeg ha felhozom a témát, akkor mindig nála van minden 😁
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!