Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez narcisztikus jellemvonasokra utal?
Folyton hergel,bantja a barataimat a csaladomat egy ideig halgatok aztan ki robbanok jol fel mergesit utana en vagyok a hibas mert nem tudok viselkedni.
Nem kerte meg a kezem mert azt mondta h nem erdemlem meg
Azt mondta ha el hagyom a cigit meg ker es szepen fog viselkedni
Mindig en vagyok a hibas
irigy amiert en beszelek egy nyelvet amit o nem beszel
Mas lanyhoz hasonlitgatott
Fenyegetett hogy meg ver emelte a kezet en meg utottem o vissza utott(nem egyszer tortent)
Mindig mondta h azert ilyen mert en nem tudok viselkedni s ha en megvaltozok utana o is szepen fog
El megy othonrol baratokkal szorakozni hivom nem veszi fel irok nem ir vissza ha igen akkor azt mondja en nem parancsolok neki
Meg kerdem hol van mit csinal azt mondja h teged mit erdekel,semmi kozod hozza,ahol akarok
volt h meg szoritotta a csuklomat ugy hogy meg kekult
Mindenkit hibaztat,barataim csaladom
Kertem hogy ne telefonozzon beszelgessunk olelgessen azt mondta nincs kedve
Nem teljesen mindegy, hogy minek nevezzük?
A kérdés inkább az, hogy miért nem hagyod el, ha így viselkedik veled? Te elhiszed, hogy ez az ember szeret téged?
Szakitottunk fenyegetett hogy meg oli magat,nem hagyott beken,igerte h meg valtozik ra jott a hibaira,boldog csaladot akar,szeret meg ilyenek aztan vissza mentem hozza de nem tortent semmi
Neki lehet menni ha en megyek vege a vilagnak h hanyra menjek haza hol ultem ennyit stb stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!