Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyers lenne ezt így elmondani?
Folyamatosan én vagyok az aki törődik a háztartással vagy figyelek rá már régóta.
Nyers lenne azt mondani ha szóvá teszi hogy miért nincs ez vagy az itthon, hogy ha azt mondanám hogy az élet nem csak abból áll hogy munka után csak a hobbival foglalkozás megy mint nálad..
Ha nem szólsz, nem fog rájönni magától. :(
Csak magad teszed tönkre így.
Ti nők, nagyon 2 véglet vagytok, vagy azért is szóltok, amit más észre sem vesz, vagy magatokba fojtjátok a legnagyobb hibát is. :(
Hát ha megszokta, hogy te törődsz ezzel, akkor fura lenne ha hirtelen neki esnél ezzel.
Inkább próbáld meg rendesen lekommunikálni. Elmondod neki, hogy ezzel és ezzel csak te foglalkozol, ellenben ő mit csinál. Erre normál esetben jön egy válasz, hogy de ez ezért van, vagy hogy de én meg ezt csinálom akármi. És így tovább. Aztán vagy belátja, hogy nem csinál semmit, vagy te látod be, hogy van olyan, amivel ő foglalkozik… Megbeszélés, megbeszélés, megbeszélés. Normális módon. Nem utalgatva, nem mellébeszélve, de nem is támadóan.
"Folyamatosan én vagyok az aki törődik a háztartással vagy figyelek rá már régóta." - Ez egy megszokott tény, te vállaltad, te csinálod.
"Nyers lenne azt mondani ..." - Nem nyers, hanem felesleges és üres támadás, amit akarsz mondani, és nem is ideillő. Már réges-régen beszélnetek kellett volna a háztartási kérdésekről, ez egy külön nagy téma.
"ha szóvá teszi hogy miért nincs ez vagy az itthon" - a helyes válasz az, hogy mert elfogyott (vagy nem is volt), és egyikőtök sem vett.
Tele van már a hócipőd és nem szívesen csinálsz valamit, de csak csinálod, és közben gyűlik benned a harag. Miért csinálsz mindent te, és miért nem beszélsz a problémádról? Ugyanis neked van problémád, neki nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!