Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Az asszony folyamat a penzugye...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az asszony folyamat a penzugyekrol akar beszelni. Masoknal is bevett "szokás"?

Figyelt kérdés

Dolgozunk mind a ketten. Fizetjuk a szamlakat. Vettunk hazat, fizetjuk a reszletet.

Van egy hitel amit mellette fizetni kell. A tobbi a kozuzemi szamla.

A felesegem folyton azzal jon,hogy epp nincs eleg a kiadasokra,mire nem jut a honapba vagy mire figyeljunk oda jobban a kiadasoknal.

De folyton ezzel jon. Mar nagyon unalmas. Mar a hideg raz amikor ezzel jon hogy uljunk le beszelgetni.

Szeretek beszelgetni,de folyton errol? Unalmas mar. Egyik percrol a masikra ugysem fog megvaltozni a helyzet, azonnal nem huzok ki a zsebembol egy koteg penzt.

En vallaltam plusz melot is,de akkor meg az volt,hogy alig vagyunk egyutt. Komolyan nem lehet a noknek "megfelelni"?

2024. máj. 14. 13:19
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom ő intézi a bevásárlást, így tisztában van az árakkal.

Nem elvegetni akarnak a normális emberek, hanem élni!

2024. máj. 14. 13:22
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Azért nyaggat folyton ezzel, mert egyszer sem figyelsz rá. Hó végén leültök, elkészítitek a következő hónap költségvetési tervét, és akkor tisztán látjátok mire mennyi jut. Havonta egyszer kellene vele kb fél órát foglalkoznod, és akkor nem lennél folyton cseszegetve.
2024. máj. 14. 13:38
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Hagyjad!

Honnan tudná?

Hazaér a munkahelyéről ki van takarítva ( tisztítószerek), elé van téve a vacsora ( élelmiszer) és fogalma sincs, mire kell pénz.

Akkor hogyan értené azt, hogy át kell beszélni….

2024. máj. 14. 13:46
 4/12 A kérdező kommentje:

Nana....!

Ez nem igy van.

bevasarlast egyutt csinaljuk, hazimunkat egyutt csinaljuk.

Kozos szamlank van, en is szemmel szoktam tartani hogy mi a helyzet.

Minden kiadas be van irva a naptarba,amit egyutt szoktunk kitolteni.

De ez miert nem eleg? Miert kell meg ezen felul is ezen rugozni azt nem ertem.

2024. máj. 14. 13:57
 5/12 anonim ***** válasza:

Amúgy nyugi, nekem is volt ilyen exem aki folyton a pénzről beszélt.

Rosszul keresett, akkoriban én is, de engem akart rábeszélni túlórákra, plusz munkahelyre, ő meg egész nyáron pihent, mert tanár!

Ja igen és ő volt a pasi elméletben.

Basszus, azt mondta hogy ő nem azért tanult hogy fizikai munkát végezzen…

2024. máj. 14. 14:06
 6/12 A kérdező kommentje:
en vallaltam plusz melot,de akkor meg az volt,hogy folyton tavol vagyok es nem toltunk eleg idot egyutt. Meg mielott mentem folyton nyafogott,hogy megint megyek... ez ilyen "NoWIN" helyzet.
2024. máj. 14. 14:36
 7/12 anonim ***** válasza:
0%
Mert egy anyagias, tehetetlen, elégedetlen pics@!elhajtanàm...
2024. máj. 14. 14:42
 8/12 A kérdező kommentje:

Dolgozik 0 is rendesen, jo pizija van. Hazkorul is rendes,dolgos. Nem mondanam,hogy tehetetlen.

Az oreg halasz es a felesege c mese amugy sokszor eszembe jutott mar..

De visszakanyarodva az eredeti kerdeshez, a nok tenyleg ennyit reklomalnak meg kattognak?

2024. máj. 14. 14:44
 9/12 anonim ***** válasza:

Most ezt úgy kérdezed mintha kívülállóként néznéd a dolgokat.

Biztos hogy van neked barátnôd?

2024. máj. 14. 15:58
 10/12 A kérdező kommentje:
nem....felesegem van..
2024. máj. 14. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!