Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy pár már az első időszakban kimaxolja a szexet, az a későbbiekre nézvést inkább pozitív vagy negatív kimenetelű szokott lenni?
Figyelt kérdés
Kifejtem kicsit bővebben. Különböző pszichológusok szerint ha kezdene ellaposodni a szex a kapcsolatban (ami egy teljesen normális jelenség), akkor érdemes lehet azt megfűszerezni, hogy újra fellobbanjon a láng. De mi van, ha már a kapcsolat elejétől fogva "nagyon fűszeres"? Tehát adott egy pár, akik már a kezdetektől fogva nyitott az újdonságokra: különböző pózokra, szerepekre, helyszínekre (akár a lakáson belül, akár parkokban, erdőkben, tiltott helyeken), harmadik fél bevonásával, stb. Nem lehet ebben nagyon könnyen kiégni? Hiszen előbb utóbb ezek is megszokássá válhatnak. Vagy pont hogy azért nem lesz soha megszokott és unalmas, mert már a kezdetektől kimaxolták a változatosságot?2024. máj. 4. 03:55
A kérdező szavazást indított:
Inkább pozitív, mert így egymásra se fognak unni
Inkább negatív, mert előbb-utóbb már nem lehet hova fokozni a változatosságot
13 szavazat
1/8 anonim válasza:
Sztm előbb utóbb mindegyik megszokott lesz.
2/8 anonim válasza:
Ott már az elején is fel kell dobni, kulonben lapos lenne.
3/8 anonim válasza:
Egyetértek, szerintem nincs az a módi és változatosság és újdonság, ami 10-20 év távlatában nem lesz megszokott, az egész Káma Szútrát végigcsinálhatjátok addig oda és vissza ennyi idő alatt többször is, és még akkor is megszokott lesz minden. A szexuális élet ellaposodása szerintem(!) inkább tünet, mint törvényszerűség. Ha a kapcsolat maga lapos, monoton, akkor a szex is annak fog érződni, akármilyen fűszert és kiegészítőt és szexpartit vetnek be a felek. Viszont ha a kapcsolat jó, akkor 10-20 év után is élénk lesz még a szexuális élet, függetlenül a pózoktól és speciális eszközöktől meg dolgoktól. Általában igaz ez, szerintem, a szex kb az elsődleges jelzője a kapcsolat egészségének, azonnal meglátszik rajta minden változás és romlás-javulás, ami a kapcsolaton belül történik.
4/8 anonim válasza:
Hozzzá fogsz az extra szexhez szokni. Majd nem lesz elég plusz egy személy, plusz kettő, majd három kell.
5/8 anonim válasza:
Általában az idősebb kiégettek ilyenek akiknek már mjndeféle csavar kell a szexben hogy élvezni tudja.
6/8 anonim válasza:
Igen, egy idő után nem a dugás lesz a fontos, hanem az erotikus játék.
Pl. volt egy bnőm, aki ha TV ben filmet néztünk, mindíg a hasamra feküdt és szopta a farkam, néha felállította, aztán meg se mozdult, de a szájában volt egész film alatt, mert ezt élvezte. Volt hogy felpattant, arcom fölé guggolt pisilt egyet, én ittam, majd vissza a hasamra, cumi a szájba és nézte tovább a filmet. És millió ezer változatos játék lehet még.
7/8 anonim válasza:
Szerintem is kb. mindegy, ha valakit szeretek, megvan lelki összhang kettőnk között, ott akkor is jó lesz a szex, ha nincs sok extra a nemi életünkben, de jártam már úgy is, hogy egy fickóval elég viharos volt a kapcsolatunk (személyiségileg nem passzoltunk össze), ő figurázhatott bármit az ágyban, egyszerűen egy idő után nem kívántam a dolgot.
8/8 anonim válasza:
Nekem ilyen mindent kimaxolós kapcsolatom van és nem lesz unalmas, mert mi sem mindig valami extrát csinálunk. Nálunk is van hagyományis szex, attól, hogy az ember nyitott az újdonságokra, nem akar mindig vadulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!