Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már, hogy megbántad a messzire költözést?
Elsősorban azokhoz szól a kérdésem, akik párkapcsolatban élnek és a párjukkal az előző lakhelyükhöz képest messzire költöztek.
Tavaly vettünk házat az előző lakhelyünktől 160 km-re és bár imádjuk a csendet, nyugalmat, a házat, kertet, de nagyon hiányzik a régi táj, az erdők, a túraútvonalak, amiket bejártunk. Itt síkvidék van, túraútvonal sincs a környéken. Ha ilyen helyre vágyunk, akkor órákat kell autózni. Nyilván tudtuk, hogy milyen helyre költözünk, de attól még hiányzik. Lassan eltelik egy év és még mindig fájó nézni a régi fényképeket, hogy milyen csodás helyeken jártunk. Már sokkal könnyebb, de még mindig sokat gondolok azokra az időkre.
1200 km-re költöztünk Svájcba. Nem az életsznvonal miatt jobb az életem, hanem mert végre elhúztam a családomtól. Bár így is megtaláltak, persze, de 1200 km-ről képes vagyok ignorálni, és nem kell rábszni az ajtót, mert ide nem "állít be pusztán szeretetből".
Ha igen, akkor megszívja, mert aznap felültetem a repülőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!