Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok az FLR-ről (Female Led Relationship)? Olyan kapcsolat/házasság amiben a nő a domináns(abb) fél, a döntéshozó, az ő igényei vannak (általában) előrébb.
Kb a "tradicionális" férfiközpontú párkapcsolat ellentéte.
Normális keretek között persze, a nő nem él vissza a helyzetével, mindkét fél boldog, oda-vissza működik a kapcsolati dinamika.
A férfi szerepe inkább támogató, csöndesebb szerep, de ez nem egyenlő a szolgával, papuccsal.
Esetenként BDSM is része a kapcsolatnak de ettől függetlenül a "szürke hétköznapokban" is a nő a domináns, döntéshozó.
Engem nem vonz, szerintem jobb, ha nő marad otthon a gyerekkel, férfiakhoz képest sokkal több érzelemmel rendelkezik a női nem.
Munkát éppen ezért általában a férfiak bírják jobban, ha szemét a főnök, rosszak a munkatársak, rossz a munkakörülmény,
Egyébként egy hagyományos párkapcsolatban bár férfi a domináns, ettől függetlenül a női fel is meg van becsülve, tisztelve és férfi is igyekszik mindendenben kedvére járni, elvégre ő hordja ki az utódot és szereti.
2. “Engem nem vonz, szerintem jobb, ha nő marad otthon a gyerekkel, férfiakhoz képest sokkal több érzelemmel rendelkezik a női nem.”
Ezt kikérem magamnak! Pont akkora baromság, mint amiket az incelek szajkoznak nap mint nap.
Tény hogy a toxik maszkulinitás sokaknál elfedi az érzelmeket, de ez nem azt jelenti hogy az nincs ott.
“ Egyébként egy hagyományos párkapcsolatban bár férfi a domináns, ettől függetlenül a női fel is meg van becsülve, tisztelve és férfi is igyekszik mindendenben kedvére járni, elvégre ő hordja ki az utódot és szereti.”
Ez meg egy nem létező múltba való visszarévedés.
Egy teljesen hamis kép a múltról.
Amit ma egy átlag családban látunk elnyomást, az a korábbi generációkból maradt itt. Ráadásul a transgenerácios örökség idővel enyhül, nem erősödik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!