Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ezzel mit kezdjek? Hazudott
Mostanában furcsán viselkedik a párom ( férfi), nem igényli a szexet, elutasít engem, és nem is akar beszélgetni.
Rákérdeztem, hogy van e valakije, de azt mondta, sose csalna meg és mást sem csalt meg( ami nem igaz, mert 1000%, hogy csalta a nőit, ezt biztosan tudom.)
Nem vágtam vissza neki, hogy hát mit handabandázik, tudom az igazságot, de legszívesebben az arcába kiabálnám.
Semmi közöm nincs a múltjához, engem csak az dühít, hogy hülyének néz és hogy hazudik. Holott már nagyon régen 1x egy ilyen esetben a fejéhez vágtam, hogy xy mellett randizgatott más városban. Lefagyott, aztan utána próbálta szépíteni a dolgot.

9+
És az utolsó kérdés:
Számíthatsz az ilyen emberre baj esetén?
Nem, mert hiába húztad ki ezerszer a trágyából, mert hiába nyujtottál akkor fedelet amikor más kidobta, mert hiába fogadtad be őt is és a gyermekét is és nem lett volna hova mennie, az anyagiakról már ne is beszéljünk-az ilyen ember számára sosem fog jelenteni semmit. Egyes egyedül: önmaga.. és ha te bajba kerülsz-mint Pilátus mossa kezeit és mint ha nem is ismerne.
Szóval a példa alpján döntsd el melyik oldalra akarod az életed fordítani, és kell-e ez az ember számodra:
Amikor ő bajban volt a gyerekével-te biztonságot és anyagiakat is adtál, amikor te voltál életveszélyben egy 3 hónapos egy 3,5 éves és egy 4 éves gyerek mellett és csak tanácsért szerettél volna hozzá fordulni arra nem volt képes, hogy megkérdezze emberileg-hogy van-e valami baj. Miközben te pont azért akartál beszélni vele, hogy a saját kölkei ne legyenek veszélybe
Szóval kérdező, gondolkodj el, hogy legközelebb beállj-e azon emberek táborába, akik a ghostolokat köpködik, hogy gyávák, és hogy egyebek.., mert sosem tudhatod, hogy egy ember mit miért tesz.
Szóval kérdező-előre nézz, és tegyél mindent rendbe a környezetedbe, és nagyon gondold végig milyen életet akarsz élni-mert a jelenbeli lépésed határozza meg mindig a jövőd.

Zárszónak:
Kérdező, ha egy ember valóságát akarod látni, akkor sosem a beszédjére figyelsz, hanem mindig a cselekedetére. Mit tesz?

13+ Szerintetek, azzal az emberrel akivel mindezek megtörténtek, kell még az exe-egy pillanatra is?
Nem.
Egy embert egyszer lehet elárulni-már aki tesz ilyet-többet nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!