Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Most ezzel mit kezdjek? Hazudott

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ezzel mit kezdjek? Hazudott

Figyelt kérdés

Mostanában furcsán viselkedik a párom ( férfi), nem igényli a szexet, elutasít engem, és nem is akar beszélgetni.

Rákérdeztem, hogy van e valakije, de azt mondta, sose csalna meg és mást sem csalt meg( ami nem igaz, mert 1000%, hogy csalta a nőit, ezt biztosan tudom.)

Nem vágtam vissza neki, hogy hát mit handabandázik, tudom az igazságot, de legszívesebben az arcába kiabálnám.

Semmi közöm nincs a múltjához, engem csak az dühít, hogy hülyének néz és hogy hazudik. Holott már nagyon régen 1x egy ilyen esetben a fejéhez vágtam, hogy xy mellett randizgatott más városban. Lefagyott, aztan utána próbálta szépíteni a dolgot.

2024. ápr. 23. 09:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Kell az neked, hogy folyamatosan agyalj mellette? En megbolondulnek ettol. Ha nem bizol benne, raadasul tudod, hogy hazudik, akkor mar bocs, de hulye vagy, hogy mellette vagy.
2024. ápr. 23. 12:20
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

9+

És az utolsó kérdés:

Számíthatsz az ilyen emberre baj esetén?

Nem, mert hiába húztad ki ezerszer a trágyából, mert hiába nyujtottál akkor fedelet amikor más kidobta, mert hiába fogadtad be őt is és a gyermekét is és nem lett volna hova mennie, az anyagiakról már ne is beszéljünk-az ilyen ember számára sosem fog jelenteni semmit. Egyes egyedül: önmaga.. és ha te bajba kerülsz-mint Pilátus mossa kezeit és mint ha nem is ismerne.

Szóval a példa alpján döntsd el melyik oldalra akarod az életed fordítani, és kell-e ez az ember számodra:

Amikor ő bajban volt a gyerekével-te biztonságot és anyagiakat is adtál, amikor te voltál életveszélyben egy 3 hónapos egy 3,5 éves és egy 4 éves gyerek mellett és csak tanácsért szerettél volna hozzá fordulni arra nem volt képes, hogy megkérdezze emberileg-hogy van-e valami baj. Miközben te pont azért akartál beszélni vele, hogy a saját kölkei ne legyenek veszélybe

Szóval kérdező, gondolkodj el, hogy legközelebb beállj-e azon emberek táborába, akik a ghostolokat köpködik, hogy gyávák, és hogy egyebek.., mert sosem tudhatod, hogy egy ember mit miért tesz.

Szóval kérdező-előre nézz, és tegyél mindent rendbe a környezetedbe, és nagyon gondold végig milyen életet akarsz élni-mert a jelenbeli lépésed határozza meg mindig a jövőd.

2024. ápr. 23. 12:21
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Zárszónak:

Kérdező, ha egy ember valóságát akarod látni, akkor sosem a beszédjére figyelsz, hanem mindig a cselekedetére. Mit tesz?

2024. ápr. 23. 12:31
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

13+ Szerintetek, azzal az emberrel akivel mindezek megtörténtek, kell még az exe-egy pillanatra is?

Nem.

Egy embert egyszer lehet elárulni-már aki tesz ilyet-többet nem.

2024. ápr. 23. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!