Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Beköltöznél a párod szüleihez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beköltöznél a párod szüleihez egy lakásba?

Figyelt kérdés
Nem szükség miatt.
2024. ápr. 20. 17:24
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
63%

Mi hárman élünk együtt. Én anyummal maradtam, illetve a lakás félig az én nevemen van. Ez egy összetett helyzet eredménye. Párom eredetileg szívesebben lenne teljesen külön, de elfogadta a helyzetet és anyummal teljesen jól vannak. Egyébként ő már lakott egyedül, ő ellenkező életútként menekült otthonról. Jobb viszonyban van az anyósával, mint anyjával. ^____^""

Igazából elfoglalt napokon - konkrétan egy lakás ellenére - alig találkozunk anyummal. Külön intézünk mindent és a többi.

Úgyhogy miénk nagy ellenkező példa, hogy működhet.

Sok dologtól függ, kisszobában és mamahotelben nyilván nem.

35/F

2024. ápr. 20. 22:28
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Én gyerekként így nőttem fel, hogy a nagyszülőknél laktunk

Vannak rossz részei

2024. ápr. 21. 00:16
 13/22 anonim ***** válasza:
0%
Nem, nem vagyok aszexuális. (Ugye akkor a szex kizárt) mert egészséges normális nő, nem tud ugy feloldodni, ha ott vannak a szülők
2024. ápr. 21. 04:30
 14/22 anonim ***** válasza:
62%

Nem.

El nem tudom képzelni, hogy egy 4 órás szexmaraton után reggel az apósom fogadjon a konyhában kávét főzve, vagy anyósommal beszéljünk, ki hogy aludt...

Nagynénémék éltek így, bele volt szólva mindenbe. Ha a szüleiddel élsz, a gyerek szerepből soha nem törsz ki.

2024. ápr. 21. 13:05
 15/22 anonim ***** válasza:
Hát ez nálam-nálunk nem igaz!
2024. ápr. 21. 22:12
 16/22 anonim ***** válasza:
0%
Igen, 15-ös, a párod tűr, tűr csendben egy ideig, hiszen mi mást tudna tenni, aztán, ha betelt nála a pohár, majd dobbant.
2024. ápr. 21. 22:21
 17/22 anonim ***** válasza:
Most párom elküldjön téged a büdös francba helyettem is vagy ketten együtt?? :-) Szerintem válogasd meg, hogy ismeretlenül és bután mindenkit leáltalánosítva mit fortyogsz!
2024. ápr. 22. 09:50
 18/22 anonim ***** válasza:
Akkor már nem lennénk régóta együtt és nem újítottak volna fel a szobámat együtt pont most. De ez már így nem ide és nem ilyen emberre tartozik.
2024. ápr. 22. 09:57
 19/22 anonim ***** válasza:
55%
Reméljük hangszigetelt lett a szoba, hogy végre ne csak csendben, zárt ajtók mögött lehessen szexelni, mint a 16 éves tiniknem. 😂
2024. ápr. 22. 12:29
 20/22 anonim ***** válasza:
Eddig sem volt szükség "védő berendezésre" vele és mással sem...
2024. ápr. 23. 08:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!