Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 körüli parok akik együtt élnek! Ti mennyi közös programot csináltok hétvégén / hétköznap? És mennyi az az idő amikor mindketten csak elvagytok otthon a saját dolgaitokkal?
Viszonylag keveset, mindketten sokat dolgozunk.
Hétvégén én kb. fél 7-re érek haza, addigra párom már otthon van. Vacsorázunk, beszélgetünk, hogy kinek mi volt ma, esetleg nézünk sorozatot, aztán alszunk, mert 6-kor kelünk.
Hétvégén takarítunk, kertészkedünk, átmegyünk párom tesójáékhoz vagy az én szüleimhez. Havi 2-3 alkalommal azért megyünk kiállításra, színházba, valamilyen koncertre.
Nálunk már gyerekek is vannak, így azért kicsit árnyalódik a helyzet. A hétköznapok az munka-majd a másik munka, miután a gyerekek hazajöttek oviból/bölcsiből. Aztán amikor ők lefeküdtek végre aludni (ilyen 8:30-9 körül este), akkor meg ha van erőnk, akkor összebújva megnézünk egy sorozatepizódot, ha nincs, akkor megyünk aludni mi is. A kicsi 6-nál később nagyon ritkán kel, és éjszaka még milliószor felébred, szóval általában eléggé kimerültek vagyunk összességében.
Hétvégén jobb a helyzet valamivel, nem kell a "világi" munkahelyünkön dolgozni, csak a családin :D De ha jó idő van, akkor tudunk közös programot szervezni a gyerekekkel, egy állatkert, kirándulás, akármi, illetve van olyan, hogy a nagymamánál tudjuk őket hagyni, és olyankor egy mozi, étterem, kis séta a Duna parton belefér.
Annyi a szerencsénk, hogy mindketten itthonról dolgozunk, így az időnk viszonylag nagy részében "elvagyunk mindketten a saját dolgunkkal" megvalósul. Most hogy az pont munka, vagy éppen egy pár perces üresjárat, amíg gyakorizni meg tiktokvideózni meg youtube-ot nézni lehet, az már mellékes, de úgy összességében ez az az idő, amit technikailag nevezhetünk énidőnek. Főleg, mert a férjem a dolgozóban van, én meg a nappaliban, tehát kb ebédnél látjuk egymást nap közben, meg amikor vége a munkának, a köztes időben mintha munkahelyen lennénk.
Utolsó,mennyi idősek vagytok és a gyerekek hány évesek?:)
Nagyon szerencsések vagytok hogy mindketten otthonról tudtok dolgozni:)
És az is előny ha a gyerekekre néha néha tudnak vigyázni a nagyszülők, én ettől is félek majd a későbbiekben (meg nincs gyerekem), mert másik városban lakunk
#6 vagyok:
A férjem 38, én 31 vagyok. A gyerekek 1,5 és 4 évesek.
Szerintem is szerencsések vagyunk, nagyon nagy mázli, hogy anyósom lelkes nagymama, akit a gyerekek is szeretnek :)
38/35 évesek vagyunk, ritkán járunk el, évszakonként egyszer, max 2x. Nekem nincs annyira energiám elmászkálni koránkelés, munka,edzés, háztartás mellett. Inkább bekuckózok egy jó könyvvel, vagy a laptop elé egy izgi sorozattal. Elég introvertált vagyok. Ha megyünk akkor is maximum hétvégén, amikor nem dolgozunk. Hétköznap erre se idő se energia.
A párom gyakrabban megy, mert ő szokott eljárni kártyázni a haverjaival havi 2x általában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!